A svédek home office-t csinálnak az irodai munkából

2019. november 04.
A The Hut Lounge Collection szeparált tereket teremt az irodán belül és barátságos sarkot biztosít a dolgozóknak, ahol kényelmesen elfeküdhetnek vagy feltehetik lábukat - csak úgy, mintha otthon lennének.

Teljesen személyiségfüggő, hogy valaki egy nyüzsgő irodában vagy az otthona kényelmében képes-e nagyobb produktivitásra, ettől függetlenül Svédországban szeretnék mindenkinek megadni a választás lehetőségét. Ezért alkotta meg a Scandinavian Spaces dizájnstúdió a The Hut Lounge Collectiont, mely lényegében az otthoni barátságos környezetet igyekszik megteremteni az iroda falain belül.

A kis munkasarok tulajdonképpen (részben) szeparált térként működik a nyitott terű irodában, és legnagyobb előnye, hogy rengeteg különféle ülő- és fekvőhelyzetet felkínál. Elnyúlhatunk a „házikó” belsejében húzódó padon, feltehetjük lábainkat a kényelmes puffokra vagy elhelyezkedhetünk törökülésben, a hátunkat a stilizált ház forma falának vetve. A szerkezet persze teljesen moduláris, így mi magunk döntjük el, hogyan akarjuk elrendezni az irodai „kunyhónkat”.

Az otthonosság érzetét növényekkel, bájos dohányzóasztallal és egyéb apró dekorációkkal fokozzák a mindig meleg és kényelmes terek kialakítására törekvő svédek.

Design-Milk