Avokádós maszkkal jött ki Andy Warhol kedvenc márkája

2019. július 17.
A Kiehl’s vegyészei arról ismertek, hogy az összetevőket maximális teljesítményre késztetik, az élvonalbeli tudományt arra használva, hogy a természetes összetevők hatékonyságát felerősítsék. Most épp az avokádóból hozzák ki a legtöbbet, egy zseniális maszk formájában…

Tény, hogy az avokádónak és az amerikai bjuti brandnek már komoly múltja van. A Kiehl’s hosszú évek óta hisz a zöld finomságban rejlő lehetőségekben. Legelőször 2001-ben, a Creamy Eye Treatment with Avocado szemkörnyékápoló bevezetése alkalmával használta fel a márka az avokádó jótékony hatását, akkora sikerrel, hogy meg sem állt a hollywoodi sztárok fürdőszobapolcáig (például Kendall Jenner kedvence is állítólag), és a világ glossy magazinjai által,az olvasói visszajelzések alapján kiosztott szépségdíjak dobogós helyezéséig.

A Kiehl’s most újra a bevált csoda-alapanyaghoz nyúl, ezúttal az új Avocado Nourishing Hydration Mask formuláját gazdagítva vele.

A formula a zöld szupergyümölcsöt arra használja, hogy gazdagon tápláló, intenzíven hidratáló kényeztetést biztosítson, ráadásul gyors tempóban. Percek alatt segít regenerálni, simítani és felfrissíteni a bőrt. A maszk innovatív krémes textúrája is külön gyönyörűség a szemnek, ujjaknak, leginkább, mert az eredeti avokádóra hasonlít.

Mi mindenért szeretjük az avokádót?

Az avokádó tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, ezért hatékony bőrápoló összetevő, fényes hajat és ragyogó arcbőrt is elérhetünk vele. Bár mindig fennáll a lehetőség, hogy készítsünk egy avokádómaszkot a saját konyhánkban, az új Kiehl’s Avocado Tápláló-Hidratáló Maszk összehasonlíthatatlanul több tápláló hidratálást ad, mint egy avokádó önmagában.

Hogyan használd?

1. lépés – Vegyél ki egy bőséges adag maszkot a tégelyből.
2. lépés – Melegítsd fel a tenyeredben.
3. lépés – Felfelé irányuló mozdulatokkal vidd fel az arcodra úgy, hogy egyenletes, vastag réteget alkosson a bőrön. A szemkörnyéket kerüld el.
4. lépés – Hagyd hatni 15 percig.
5. lépés – Körkörös mozdulatokkal öblítsd le.
6. lépés – Óvatosan töröld meg az arcbőröd.