Csodaszép, kézzel festett palackok növényimádóknak

2020. március 05.
Ezer és egy menő palack közül választhatunk, ha szeretnénk tartósabb alternatívát az eldobható műanyagok helyett – most újabb különleges darabokat mutatunk!

Rengeteg környezettudatos palackot bemutattunk már, de nem lehet elégszer népszerűsíteni ezeket a hasznos kis tárgyakat – hiszen lehetséges, hogy valakinek épp a menő dizájn hozza majd meg a kedvét a környezetbarátabb életmódhoz.

Mai kedvenceink az Eucalyptus Bottles kézzel festett üvegei, amik kimondottan a növények és a természet szerelmeseinek kedveznek: jelenleg európai ciprus, rózsaszín cickafark és madárbirs ihlette verziók közül válogathatunk, kétféle formából. A madárbirs és az európai ciprus még kicsit a tél és a karácsony hangulatát idézik, a rózsaszín cickafark viszont egészen romantikus, tavaszias stílust hoz a mindennapjainkba. És ne felejtsük el a legjobbat, azaz hogy ezekkel az egyedi, meseszép kulacsokkal újabb apró, de fontos lépést tehetünk környezetünkért! Itt tudjuk megvásárolni őket, ha valamelyikre szemet vetettünk volna.