Csodaszép, kézzel festett palackok növényimádóknak

2020. március 05. |

Ezer és egy menő palack közül választhatunk, ha szeretnénk tartósabb alternatívát az eldobható műanyagok helyett – most újabb különleges darabokat mutatunk!

Rengeteg környezettudatos palackot bemutattunk már, de nem lehet elégszer népszerűsíteni ezeket a hasznos kis tárgyakat – hiszen lehetséges, hogy valakinek épp a menő dizájn hozza majd meg a kedvét a környezetbarátabb életmódhoz.

Mai kedvenceink az Eucalyptus Bottles kézzel festett üvegei, amik kimondottan a növények és a természet szerelmeseinek kedveznek: jelenleg európai ciprus, rózsaszín cickafark és madárbirs ihlette verziók közül válogathatunk, kétféle formából. A madárbirs és az európai ciprus még kicsit a tél és a karácsony hangulatát idézik, a rózsaszín cickafark viszont egészen romantikus, tavaszias stílust hoz a mindennapjainkba. És ne felejtsük el a legjobbat, azaz hogy ezekkel az egyedi, meseszép kulacsokkal újabb apró, de fontos lépést tehetünk környezetünkért! Itt tudjuk megvásárolni őket, ha valamelyikre szemet vetettünk volna.

Szólj hozzá te is!

Még több Napi design