A BreadBlok gluténmentes finomságainak nem is lehetett volna ideálisabb környezetet tervezni, mint amilyet a Los Angeles-i Commune dizájnstúdió megálmodott. A Santa Monica-i pékség belső terét alapvetően a nomád hangulat határozza meg: letisztult térszerkezet, természetes anyagok, földszínek és egyedi bútorok ölelik harmonikus egységbe a frissen sült kenyereket, baguette-eket és süteményeket – amik ráadásul gluténmentesek is!
A pékség kialakításához terrakotta csempét, mészkövet és fát használtak, a dekorációs elemekben pedig természetes textilek (például len és vászon) és a rattan köszön vissza. A legmarkánsabb elem talán a hosszú, karcsú pult, ami a meseszép termékeket sorakoztatja fel – ezt a határozott, masszív kőtalpak teszik igazán különlegessé. A vendégtér megalkotása során a családias, meleg hangulat megteremtése volt a fő szempont, így itt az oldalfalon végighúzódó pad mellé apró, fából készült asztalkákat helyeztek.
Itt van még néhány fotó a hangulatos üzletről:
Dezeen