Magyar dizájnkabinban home office-olhatunk

2020. július 07.
A járványhelyzet rengeteg embert kényszerített home office-ba, és sokan pedzegetik, hogy még a veszély végleges elmúlásával is ez a munkavégzési forma lehet a jövő. Ha így van, nem árt kicsit újragondolni az otthoni munkavégzésére alkalmas tereket, vagy akár kifejezetten erre a célra tervezni – egy hazai dizájnstúdió is épp ezt tette!

Nem mindenkinek egyszerű feladat irodát varázsolni az otthonából: lehet, hogy a helyhiány miatt, vagy azért, mert túl sötétek vagy zsúfoltak a lakás terei az otthoni munkavégzéshez. A hosszú távú home office-ra berendezkedve, a magyar Hello Wood olyan luxuskabint tervezett, amivel mindenféle átalakítás vagy lakásbővítés nélkül teremthetjük meg az ideális munkakörnyezetet – feltéve, hogy van egy kertünk, ahol elfér a kabin.

A Workstation kabin tervezésekor a Hello Wood szeretett volna egy olyan házat alkotni, amely önmagában is egy műtárgy, és kilép a megszokott kocka alaprajz kereteiből. A gyermekkorunk kedvenc mesekönyv-illusztrációit megelevenítő, kavics alakú kabinban ülve közel érezhetjük magukhoz a természetet, a natúr borovifenyő-borítás határozza meg a belső tér karakterét, és hatalmas ablakok engedik be a napfényt. Így olyan teret kapunk, ami izolált, mégis kapcsolódik a környezethez.

Fotó: Darab Zsuzsa

Olvass tovább!