Kreatív dizájntárgy ment meg minket az ágy bevetésétől

2020. július 23.
Miközben tiszta, friss ágyneműben aludni mindenki szeret, a huzatok le- és felhúzása már sokaknak jelent kellemetlen macerát – olyannyira, hogy egészen a végsőkig kihúzzák egy-egy garnitúrával. Itt egy okos, új találmány, ami segít ezen a problémán!

Ha sikerül összegyűjteniük a szükséges összeget Kickstarteren, a Koa Cover gondoskodni fog róla, hogy percek alatt friss ágyneműt húzhassunk anélkül, hogy tömködnünk és tuszmákolnunk kéne a huzatba csavarodott takarónkat.

A közösségi finanszírozással gyűjtő eszköz tulajdonképpen egy végtelenül egyszerű, cipzáras megoldással operál, ami jól helyettesíti a gombokat és patentokat, ráadásul ez végigfut a takaróhuzat oldalán és alján is, így gyakorlatilag le sem kell emelnünk az ágyról az ágyneműt a cseréhez.

Ebből a videóból jól látszik, hogyan működik a dolog:

Az már tényleg csak hab a tortán, hogy a spéci huzat természetes anyagokból, etikusan és környezettudatosan készül! Remélhetőleg az összes kényelmes ember összefog, hogy beindulhasson a Koa sorozatgyártása, és minden háztartás élete könnyebb lehessen egy kicsit.

Olvass tovább!