A gyűrűként hordható facsaróval pofonegyszerű a dzsúszolás

2021. január 06.
Egyszerű, de nagyszerű eszköz segíthet frissen facsart citrusleveket készíteni: az utcai harcos fegyverekre hajazó facsarók látványosak, humorosak és hasznos kis segédeszközök lehetnek konyhánkban!

A GENERATE dizájnstúdió gyakran készít ötletes, humorral teli – és mindenekelőtt használható – dizájntermékeket, idén pedig a New York-i Object Studióval működött együtt, hogy megalkossák nem mindennapi facsaróikat. Az utcai harcokban használatos boxergyűrűk és az egészséges háziasszonyok kedvenc konyhai eszközének házasításából született dzsúszológyűrűkkel újfajta módon, a gyártók ígérete szerint minden eddiginél kényelmesebben készíthetünk frissen facsart gyümölcsleveket.

A kettő és négy ujjra felhúzható eszközök praktikusan kicsik, de éppen akkorák, hogy kipréselhessük magunknak egy szép nagy narancs vagy akár grapefruit levét. A 3D-nyomtatással készült facsarók élénk színekben (például tűzpiros, smaragdzöld, napsárga) kaphatóak, de a legextravagánsabb egyértelműen a fényes arany verzió, nekünk ez a kedvencünk!

Design-Milk

Olvass tovább!