„Lefektettek az asztalra, és belénk nyomták az ujjaikat” – újabb megrázó részleteket osztott meg szexuális zaklatásáról Paris Hilton

2022. október 12.
Paris Hilton, a The New York Times exkluzív cikkének egy szereplőjeként osztott meg újabb részleteket egy tinédzserkori szexuális abúzusról, melynek ő is áldozata volt.  

Hilton a The New York Timesnak elmesélte egy nagy, amerikai terápiás intézményekben történő visszaélésekről szóló cikkben (melyben még számos, hozzá hasonló erőszakot átélt ember is megosztotta brutális történetét), hogy a Utah állambeli Provo Canyon School munkatársai  „méhnyakvizsgálatot” végeztek rajta és társain egy éjszaka.

Paris Hilton 16 évesen került az intézménybe, szülei nem tudták otthon kezelni extrém lázadó természetét, ezért küldték 11 hónapra a utah-i terápiás bentlakásos intézménybe.

paris-hilton-bantalmazas

Paris beszámolójából az is kiderült, hogy az említett esetkor szakorvos nem volt a „vizsgálaton”, csak a személyzet egyéb tagjai. „Késő éjjel, hajnal 3 és 4 óra között több másik lánnyal együtt elvittek egy szobába, hogy megvizsgáljanak. De nem volt ott orvos, csak iskolai dolgozó, lefektettek az asztalra, és belénk nyomták az ujjaikat” – mondta sírva a The New York Times exkluzív cikkében.

Paris Hilton a történtekről hosszú ideig hallgatott, nem tudott beszélni az őt ért sérelmekről. A mai napig kísértik az akkor történtek. Hírnevét arra szeretné használni, hogy felemelje a hangját a hasonló visszaélések áldozataiért.

Fotó: Getty Images, Forrás: New York Times

Ezt már olvastad?