6 híresség, aki meglepő titkos tehetséget rejteget

2022. október 07.
Színészi képességeikről már tanúbizonyságot tettek, de gyakran egészen más területeken is tehetségesek Hollywood legnagyobb sztárjai. Mutatjuk, mit tud Tom Holland, Dwayne Johnson vagy épp Paris Hilton!

1. Tom Holland – balett/akrobatika

A fiatal színész állítólag úgy próbálta meggyőzni a Pókember producereit róla, hogy ő lesz a tökéletes választás, hogy castingvideójában szaltókat és más akrobatikus mutatványokat mutatott be. A látványos trükkök meg is hozták az eredményüket: Tom Holland nemcsak, hogy megkapta a Pókember főszerepét, de a legtöbb látványos jelenetet sikerült kaszkadőr nélkül kiviteleznie. Az akrobatika mellett Holland a táncban is jó: 10 éves korában balettra járt, amiért annak idején sokat cikizték, szerinte azonban a balett által nyert testtudatosság segítette abban is, hogy az egész arcát elfedő Pókember-jelmezben is képes legyen megmutatni a karakter érzéseit.

hiressegek-tehetseg-tom-holland-keanu-reeves-paris-hilton

2. Paris Hilton – a békavadász

Valószínűleg nehezen tudjuk elképzelni, ahogyan az örökösnő sárban tapicskolva próbálja begyűjteni a nyálkás bőrű varangyokat, pedig saját bevallása szerint a békavadászat Paris Hilton egyik legkedvesebb hobbija. A celeb egyébként nagyon szereti az állatokat, így állítólag a levadászott békákat is rögtön szabadon engedi.

Paris-Hilton-elveszett-kutya-jutalom-diamond-baby

3. Keanu Reeves – hoki

A John Wick, a Mátrix vagy a Constantine című filmekben már láthattuk, milyen kemény fából faragták Keanu Reevest, de azt talán sokan nem tudják, hogy az egyetem alatt csak „falnak” nevezték barátai, mivel hokikapusként sziklaszilárdan kivédte a korongokat. Annak idején olyan jó volt, hogy még a Nemzeti Hoki Liga (National Hockey League) és a kanadai olimpiai csapat is kilátásba került, de Reeves végül a színészi karrier mellett döntött. 1986-os Friss vér (Youngblood) című filmjében azért kicsit visszatért régi szenvedélyéhez, amikor egy hokijátékost alakított.

hiressegek-tehetseg-tom-holland-keanu-reeves-paris-hilton

4. Harry Styles – a kötögető

Mielőtt még felmerült volna, hogy leköpte Chris Pine-t, Harry Styles sokkal békésebb és szerethetőbb szokásairól vált híressé: a zenész-színész állítólag a hosszú túrnék alatt szeretett bele a kötésbe, azóta pedig kifejezetten ügyesen el tud készíteni bármilyen darabot. A Styleshoz közeli források szerint a fiatal sztárt megnyugtatja és kikapcsolja a kötés, ezért lett az egyik legkedvesebb hobbija.

hiressegek-tehetseg-tom-holland-keanu-reeves-paris-hilton

5. Dwayne Johnson – ukulelézés

A nagydarab Szikla kezében valószínűleg még kisebbnek tűnik az aprócska ukulele, a polinéz gyökereire büszke színész azonban nagyon is jól játszik ezen a hangszeren, ami kifejezetten fontos szerepet tölt be kultúrájában. Az Utazás a rejtélyes szigetre című filmben láthatja is a közönség, milyen jól penget Dwayne Johnson – ez a jelenet állítólag azért került bele a filmbe, mert Johnson megkérte rá a rendezőt. Ebből a cuki videóból, amin a színész édesanyja játszik a hangszeren, az is kiderül, hogy az ukulelézés családi hagyomány náluk!

dwayne-johnson

6. Elliot Page – zsonglőrködés

A Juno és a The Umbrella Academy sztárja Conan O’Brien műsorában mutatta meg, mennyire tehetséges zsonglőr. Page azt mondta, mivel gyerekként forgatásokon nőtt fel, unalmában fejlesztette ki a képességet, amit bármikor szívesen bemutat, ha van néhány szem krumpli vagy egy jól megrakott gyümölcsös tál a közelben!

hiressegek-tehetseg-tom-holland-keanu-reeves-paris-hilton

Forrás: BrightSide Fotó: Getty Images

Olvass tovább!