6 híresség, aki meglepő titkos tehetséget rejteget

2022. október 07. |

Színészi képességeikről már tanúbizonyságot tettek, de gyakran egészen más területeken is tehetségesek Hollywood legnagyobb sztárjai. Mutatjuk, mit tud Tom Holland, Dwayne Johnson vagy épp Paris Hilton!

1. Tom Holland – balett/akrobatika

A fiatal színész állítólag úgy próbálta meggyőzni a Pókember producereit róla, hogy ő lesz a tökéletes választás, hogy castingvideójában szaltókat és más akrobatikus mutatványokat mutatott be. A látványos trükkök meg is hozták az eredményüket: Tom Holland nemcsak, hogy megkapta a Pókember főszerepét, de a legtöbb látványos jelenetet sikerült kaszkadőr nélkül kiviteleznie. Az akrobatika mellett Holland a táncban is jó: 10 éves korában balettra járt, amiért annak idején sokat cikizték, szerinte azonban a balett által nyert testtudatosság segítette abban is, hogy az egész arcát elfedő Pókember-jelmezben is képes legyen megmutatni a karakter érzéseit.

hiressegek-tehetseg-tom-holland-keanu-reeves-paris-hilton

2. Paris Hilton – a békavadász

Valószínűleg nehezen tudjuk elképzelni, ahogyan az örökösnő sárban tapicskolva próbálja begyűjteni a nyálkás bőrű varangyokat, pedig saját bevallása szerint a békavadászat Paris Hilton egyik legkedvesebb hobbija. A celeb egyébként nagyon szereti az állatokat, így állítólag a levadászott békákat is rögtön szabadon engedi.

Paris-Hilton-elveszett-kutya-jutalom-diamond-baby

3. Keanu Reeves – hoki

A John Wick, a Mátrix vagy a Constantine című filmekben már láthattuk, milyen kemény fából faragták Keanu Reevest, de azt talán sokan nem tudják, hogy az egyetem alatt csak „falnak” nevezték barátai, mivel hokikapusként sziklaszilárdan kivédte a korongokat. Annak idején olyan jó volt, hogy még a Nemzeti Hoki Liga (National Hockey League) és a kanadai olimpiai csapat is kilátásba került, de Reeves végül a színészi karrier mellett döntött. 1986-os Friss vér (Youngblood) című filmjében azért kicsit visszatért régi szenvedélyéhez, amikor egy hokijátékost alakított.

hiressegek-tehetseg-tom-holland-keanu-reeves-paris-hilton

4. Harry Styles – a kötögető

Mielőtt még felmerült volna, hogy leköpte Chris Pine-t, Harry Styles sokkal békésebb és szerethetőbb szokásairól vált híressé: a zenész-színész állítólag a hosszú túrnék alatt szeretett bele a kötésbe, azóta pedig kifejezetten ügyesen el tud készíteni bármilyen darabot. A Styleshoz közeli források szerint a fiatal sztárt megnyugtatja és kikapcsolja a kötés, ezért lett az egyik legkedvesebb hobbija.

hiressegek-tehetseg-tom-holland-keanu-reeves-paris-hilton

5. Dwayne Johnson – ukulelézés

A nagydarab Szikla kezében valószínűleg még kisebbnek tűnik az aprócska ukulele, a polinéz gyökereire büszke színész azonban nagyon is jól játszik ezen a hangszeren, ami kifejezetten fontos szerepet tölt be kultúrájában. Az Utazás a rejtélyes szigetre című filmben láthatja is a közönség, milyen jól penget Dwayne Johnson – ez a jelenet állítólag azért került bele a filmbe, mert Johnson megkérte rá a rendezőt. Ebből a cuki videóból, amin a színész édesanyja játszik a hangszeren, az is kiderül, hogy az ukulelézés családi hagyomány náluk!

dwayne-johnson

6. Elliot Page – zsonglőrködés

A Juno és a The Umbrella Academy sztárja Conan O’Brien műsorában mutatta meg, mennyire tehetséges zsonglőr. Page azt mondta, mivel gyerekként forgatásokon nőtt fel, unalmában fejlesztette ki a képességet, amit bármikor szívesen bemutat, ha van néhány szem krumpli vagy egy jól megrakott gyümölcsös tál a közelben!

hiressegek-tehetseg-tom-holland-keanu-reeves-paris-hilton

Forrás: BrightSide Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok