A tudomány szerint is összefüggés lehet a kis pénisz és a drága sportkocsik iránti rajongás között

2023. február 15.
A University College London friss kutatása szerint valóban lehet összefüggés a kis péniszméret és a drága, gyors sportautók iránti szenvedély között.
peniszmeret-sportauto-osszefugges

Amikor meglátunk egy (pláne középkorú) férfit egy méregdrága, gyors sportkocsiban, némi rosszindulattal rögtön azt feltételezzük, hogy az illető valószínűleg nem áll túl jól péniszmérettel. Most úgy néz ki, ennek tudományos alapja is lehet. 

A University College London (UCL) kutatói Kis péniszek, gyors autók című tanulmányukban egy szórakoztató módszertannak vizsgálták a péniszméret és a fogyasztási szokások közötti kapcsolatot. A 200 18 és 74 év közötti férfi részvételével készült vizsgálat módszere tulajdonképpen meglepően egyszerű volt: a kísérleti személyek egy részét azzal a hamis információval látták el, hogy az átlagos péniszméret körülbelül 18 cm (a valóságban átlagosan 13-15), majd kérdéseket tettek fel nekik fogyasztói szokásaikkal és vágyaikkal kapcsolatban. 

Így tulajdonképpen arra hangolták elő a vizsgálati személyeket, hogy a péniszük túl kicsi – ennek az érzésnek a hatására a 30 év feletti férfiak sokkal lelkesebbek lettek a drága sportkocsik gondolatától. Érdekes módon ugyanez a hatás más luxustermékek kapcsán nem jelentkezett.

Bár a kutatás még nem esett át szakmai lektoráláson, a kutatók szerint eredményeik egy régóta sejtett és nagyon is valódi összefüggésre adhatnak bizonyítékot.

Fotó: Getty Images