A kisebb pénisz 3 meglepő előnye az ágyban

2022. december 15.
A szexuális teljesítmény nem feltétlenül függ össze a péniszmérettel, sőt, néha kifejezetten jól jöhet, ha egy férfi nincs túlságosan eleresztve hímvesszőügyileg.

A kevesebb néha több, tartja a mondás – nincsen ez másképpen az ágyban sem! Bár a pornók a péniszek terén is irreális elvárásokat állítanak, a valóságban a kisebb pénisz néha kifejezetten előnyös lehet a szexben, mutatjuk is, hogy miért!

1. Jóval könnyebb az orális szex – neked!

Hát igen, ez egy kissé önző szempont, de valljuk be, a pornókban látott jelenetekkel ellentétben a többség nem szeret óriási hímtagtól fuldokolni. A kisebb pénisz általában jóval kényelmesebben kielégíthető, így mi is igazi szexistennőnek érezhetjük majd magunkat.

kisebb-penisz-elony-szexNem a méret a lényeg!

2. Kisebb az esély a fájdalmas szexre

Rengeteg nő szenved a fájdalmas szextől, különösen, ha olyan problémák is húzódnak a háttérben, mint a vaginizmus. A kisebb péniszű partnerrel történő együttlét lágyabb, fájdalommentesebb lehet: mivel a vaginában általában a mélyebben lévő részek a legérzékenyebbek, a kisebb pénisz ezeket nem éri el, nem irritálja. Míg a szexterapeuták és nőgyógyászok rengeteg panaszt hallanak a nagy péniszű férfiakkal történő fájdalmas szexről, a kicsi péniszre senkinek nincs egy rossz szava sem.

3. Mással kompenzál

Sok férfit zavar a kisebb pénisze, de szerencsére bőven vannak olyanok, akik megtanultak kompenzálni a hiányzó centik helyett. Hosszasabb előjátékkal, trükkös technikákkal, szexjátékokkal vagy éppen orális szexszel igyekszenek kielégíteni partnerüket – talán mondani sem kell, hogy ez mekkora előnynek számít!

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!