Brutális vallomásokat tettek Andrew Tate korábbi áldozatai

2023. augusztus 23.
Az influencert és testvérét – akik a mai napig tagadják a vádakat –, Tristan Tate-t tavaly decemberben vették őrizetbe Romániában nemi erőszak és embercsempészet vádjával.
Brutális vallomásokat tettek Andrew Tate korábbi áldozatai

Eljutott a BBC-hez a román ügyészek által összeállított, Andrew Tate ellen szóló több száz oldalnyi tanúvallomás. A román ügyészek nyilatkozata szerint a testvérpár félrevezette áldozatait: azzal hitegették őket, hogy romantikus szándékok vezérlik őket, majd egy Bukarest külvárosában lévő házba vitték a nőket, ahol fizikai és verbális erőszakkal pornográf OnlyFans- és TikTok-tartalmak felvételére kényszerítették őket.

„Hullazsákban végzed” – hangzott el a dokumentum szerint a szöveges üzenetekben, több durva fenyegetés mellett. Az egyik áldozat szem- és mellsérülésekkel vádolja a Tate-fivéreket, a megfélemlítés mellett pedig állítólag 10 százalékos bírságot szabtak ki azokra a nőkre, akik az online adások közben túl hosszú szünetet tartottak, sírtak, vagy orrot töröltek. Az egyik áldozat állítólag 4000 euróval tartozott a bántalmazóinak.

„Rabszolgasorba fogom taszítani ezeket a ribancokat. Még több órát fogom dolgoztatni őket. Úgy fogom dolgoztatni a ribancokat, mint a rabszolgákat. Rabszolgamunka, kész, minimum 10-12 óra naponta” – mondta Tristan Tate az egyik 2020-as hangüzenetében. A nekik dolgozó nők közül páran – a Tate testvérekkel egyetemben – korábban úgy nyilatkoztak, hogy a vádak nem igazak, ketten pedig azt mondták, szorosabb viszony fűzi őket az influencerhez és testvéréhez. A vád szerint viszont az újonnan érkezett nők nem mehettek ki a házból engedély nélkül, és kontrollt gyakoroltak felettük.

Az egyik áldozattal való üzenetváltásban Tate arra kérte a nőt, hogy vegyen részt csoportos szexben más nőkkel, aki ezután azt kérte, legalább hadd igyon előtte. „Látni akarom, ahogy aláveted magad nekem. Fogd be a szád, te kurva, azt csinálod, amit mondok!” – válaszolta erre a férfi.

Egy másik áldozat szintén nemi erőszakkal és agresszióval vádolja Tate-et, aki állítólag levetkőztette és arcon ütötte őt. Ő a vallomásában úgy fogalmazott, hogy az egykori kick-boxos szex közben lefogta a fejét, és azt mondta, hogy amennyiben még több negatív hangvételű üzenetet kap tőle, teherbe ejti és bezárja egy házba. Agresszióról számolt be egy másik nő is, aki azt mondta, Tate mindig erőszakoskodott és frusztrált tett, ha a nők nem engedelmeskedtek neki szex közben.

Fotó: Getty Images