6 + 1 tipp őszi fáradtság ellen

2017. október 20. |

A Miss Hungary helyezéséről is ismert műsorvezetőnő 10 évesen kezdett balettozni, a legutóbbi 10 évet pedig a jóga és a Pilates határozza meg. Geszler Dorottya Pilates oktatóként segít a gerincproblémák leküzdésében, és a rugalmasabb, feszesebb test és szálkás izmok elérésében. Legközelebb október 28-án, immár sokadik alkalommal találkozhatunk vele a 12. Decathlon FittArénán. Idén egy igazi különlegességgel, Yogalates-szel készül, melyen ötvözni fogja a jóga és a Pilates előnyeit is. A nyújtó, erősítő és légzőgyakorlatok, mindenki számára könnyen elvégezhetőek, csupán egy matrac vagy egy törülköző segítségével.

Geszler Dorottya 6+1 tippje következik:

1. A rossz időben se hagyd abba a sportolást! Ne feledd, csak elindulni nehéz otthonról, de a végére sokkal jobban fogod érezni magad.
2. Ne csak a testedre, a lelkedre is figyelj, olyan sportot válassz, hogy teljes feltöltődést nyújtson az edzés, és mindig hagyj elég időt a pihenésre is.
3. Fogyassz sok folyadékot ősszel is! Ha a cukrozott üdítőket teljesen elhagyod, nagy jót teszel magaddal, és 1-2 hónap után már nem is érzed lemondásnak. Én reggel az első pohár vizembe egy kiskanál szódabikarbonát teszek, ez segíti az emésztést és a belső szerveknél lerakódott zsír ellen is harcol.
4. Kávé helyett indítsd a napot gyömbér vagy zöld teával, ezek vitalitást, energiát adnak. A frissen préselt narancs és répa levek ősszel is feltöltenek vitaminokkal. Cukrozott termékek helyett keverd magad a gabonapelyhet, különféle magvakat, szárított gyümölcsöket.
5. Ne sanyargasd magad! Néha egy kis „bűnözés” is bele kell, hogy férjen. Ha nem akarsz ellenállni egy finom süteménynek, edd meg boldogan, és a következő napokban ellensúlyozd kisebb kalória bevitellel.
6. Használj ki minden napsütéses órát akkor is, ha hideg van. Menj sétálni, kirándulni, keress szabadtéri programokat.
6+1: Ha teheted, utazz el déli tájakra ősszel, lopj még egy kis napsütést magadnak!

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Rihanna alapozóárnyalataihoz passzoló maszkkollekció jött ki alapozó

Rihanna alapozóárnyalataihoz passzoló maszkkollekció jött ki

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin bőrápolás

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin