Így készítsd el a Coachella legmenőbb sminkjeit a fesztiválszezonra

2018. június 07.
Az elmúlt években világszerte hatalmas fesztiválok nőtték ki magukat, változatosabbnál változatosabb programkínálattal. Na és persze a fesztiválprogram mellett az extravagáns sminktrendek is itt debütálnak. Ezúttal Páll Adrienn, a New School of Makeup vezető oktatója az idei év Coachella-trendjeit hozza el nekünk.

A szezon nyitó etapja az áprilisi kaliforniai Coachella zenei és művészeti esemény, ami az összes közül a legdrágább és a legdivatorientáltabb. A nemzetközi sztároknak nemcsak fellépőként jelent komoly presztízst jelen lenni (tegyük hozzá, csúcsgázsiért), de vendégként is nagyon menő részt venni ezen a két hétvégét átölelő programsorozaton.

 Főkép: modell: Barna Eszter, smink: Katz Nikolett – NSM Senior Team, haj: Fehér Krisztina, fotó: Jámbor Zsófia

A 60-as évek végén elhíresült Woodstock zenefest a hippik szemtelen, frivol és minden addigi normát felrugó életérzését hirdette. A pénz, mint olyan, mellékes kérdés volt, az ottani divat a házi kreálmányokról szólt. Ezzel szemben a mai frekventált szabadtéri rendezvényeken kifejezetten nagy szerepet kap a külső. A Coachella ebből a szempontból is a legmeghatározóbb, hiszen nagy verseny van a VIP vendégek között a megjelenés terén is.

A nagy tervezők, divatházak és a fast-fashion szereplők is egész kollekciókat hoznak létre a fesztiválozóknak. Mint egy szabadtéri Cirque du Soleil; egyszerre gyönyörködhetünk a színpadi vizuálokban, és a program élvezőinek imidzsében.

A sminkek szerelmeseinek ez egy olyan platform, ahol szabadjára engedhetik a fantáziájukat, hisz semmi sem sok!

A fesztivál az a terep, amikor az arcfestések, különleges fényeffektek, strassz-kövek, extravagáns műszempillák, applikációk is abszolút megjelenhetnek a sminkünkben. Kísérletezésre fel!

Íme, egy kis inspiráció:

JOBB: modell: Dominika  – Face model management, smink: Tímár Petra, haj: Faluközi Dóri, fotó: Jámbor Zsófia
BAL: modell: Barna Eszter, smink: Katz Nikolett – NSM Senior Team, haj: Fehér Krisztina, fotó: Jámbor Zsófia
JOBB: modell: Pryor Lilla – Art Models, smink: Mirjana Mirovic, haj: Haj Kata, fotó: Jámbor Zsófia
BAL modell: Jade – Hutton Mills, smink: Zilahi Zsanett, haj: Faluközi Dóri, fotó: Jámbor Zsófia