A szezon legütősebb színű, bevállalós tusvonalai

2018. szeptember 20.
A szem formáját feszesen követő szárnyakkal felívelő tusvonalat Marilyn Monroe hozta divatba, melyről kijelenthető, hogy nincs nő, akinek ne állna jól. Ez a módszer egyszerre nagyobbítja és cicásítja szemünket, meséli a trendről Páll Adrienn, a New School of Makeup vezető oktatója.

A divattól már megszokhattuk, hogy évről évre visszanyúl a jól bevált klasszikusokhoz, és megújulva egy másik értelmezésben kínálja fel azokat számunkra. Az 50-es évek pinup irányzata hívta életre azt a szemfestési stílust, amit a nők töretlenül követnek azóta is. A tusvonal szexepilje megkérdőjelezhetetlen.

A kifutók egyik legkedveltebb szemsminkjét a makeup-dizájnerek idén színesben álmodták a modellekre. Nézzük, hogyan tudjuk alkalmazni a tusvonalak modernizált irányzatát a hétköznapokban:


Smink: Sík Tímea, modell: Marencsák Adrienn, haj: Szuzsi Dézs, fotó: Jámbor Zsófia

HALVÁNYAN

A pasztell-színű tusvonalakat (fehér, sárga, babakék, mentazöld), azoknak a nőtársaimnak ajánlom, akiknek világos bőrtónusa van, és a szemük színe kék vagy zöld. Ezek a fagyi-színek, kontúr jelleggel nem működnek, így a nagy, baba-szemű hölgyeknek tud üde tekintetet varázsolni. Érdemes az arcot pőrén tartani, és a szájon is csak természetes árnyalatot használni. Ez a porcelánszerű look világos színű rucikkal párosítva lesz a legszebb.

Smink: Kovalcsik – Simon Adrienn, modell: Németh Anna – Visage Models Hungary, haj: Fehér Krisztina, fotó: Jámbor Zsófia

BÁTRAN

A harsányabb színű tusvonalak, – mint a királykék, zöld, vörös, vagy lila – mint egy markáns kiegészítő vesznek részt a megjelenésünk összhatásában. A színválasztás mehet az outfitünkben található árnyalatok tükrében, de lehet attól teljesen eltérő is. Ez idén csak a saját ízlésünkön múlik. Az én személyes kedvencem az, amikor totál fekete minden, és csak a tusvonal sztrájkol rajtunk egy bőrünkkel és szemszínünkkel harmonizáló színben. Elengedhetetlen hozzá a tökéletes bőrhatás és a nude szájeffekt. Így lesz igazán modern az összhatás.

Smink: Katz Nikolett – NSM Senior Team, modell: Edina – Face Model Management, haj: Lencsés Dóra, fotó: Jámbor Zsófia

EGYÉB TRÜKKÖK

Ezek a klasszikustól eltérő tusvonalak minél vastagabban rajzolva mutatnak igazán jól. Viszont arra érdemes figyelni, hogy akiknek zártabb szemhéjuk van, azoknak jól bevált módszer csak a felívelő szárnyrészeket kiszélesíteni. A kisebb szemű lányoknak a felső és alsó tusvonal kihúzása eredményezi a legnagyobb változást. Illetve optikailag a dupla tusvonallal lehet igazán megnagyobbítani a szemeinket.


Smink: Vadász Réka, modell: Lőricz Eszter, haj: Lencsés Dóra, fotó: Jámbor Zsófia

Csajok, érdemes fontolóra venni a kísérletezést!