3 kihagyhatatlan szépségtermék Halloweenre

2018. október 25.
Tudod már, milyen sminkkel készülsz idén a Halloweenre? Mutatjuk a tuti kellékeket!

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ICONIC 🌟 The amazing @jordanhanz SLAYS as @dccomics WONDER WOMAN™! || #FACESOFDC #nyxcosmetics #nyxprofessionalmakeup

NYX Professional Makeup (@nyxcosmetics) által megosztott bejegyzés, Okt 1., 2018, időpont: 8:55 (PDT időzóna szerint)

A NYX Cosmetics sem aprózta el idén, a DC Comics-szal kollaborálva dobta piacra azokat a Faces of DC Collection szuperhősös smink szetteket (39-53 dollár között), amelyekkel olyan híres és hírhedt karakterek képébe bújhatsz, mint Harley Quinn vagy Joker, de akár a benned rejlő Wonder Womant is kihozhatod vele magadból.

Ghost in the Dark szappan

Vigyázz az éjben settenkedő lényekkel. Ha kiver a víz, irány a fürdőszoba és ez a világítóan szellemes Lush szappan (2250 Ft), ami segít visszaszerezni a bátorságod, hogy végre benézz az ágy alá. Töltsd fel természetes vagy mesterséges fénnyel, hogy este elriassza a szörnyeket. A kísértetiesen jó citromfűtől és bergamottól feláll a szőr a hátadon, míg a világító vízben pancsolsz. Szörnyen jó, de csak limitált ideig kapható.

Kylie Cosmetics 3-D Halloween kollekció

Kylie Jenner rajongói megszokhatták, hogy nincs megállás. A szépségguruvá kinőtt legfiatalabb Kardashian-féltestvér új kollekciójával a Halloweent ünnepli. A 3D-s Kylie Cosmetics széria múmia-témakörben alkot nagyot. Kilenc ijesztő nevű szemhéjpúderrel segíts stílusosan felkészülni, de van a kollekcióban highlighter, ragyogó ajakfény, és egy klasszikus „lip kit” is, Bite me, vagyis Harapj meg! név alatt.