Három intelligens hámlasztó kedvencünk

2018. november 09.
Észrevettétek már, hogy egyre több márka állít csatasorba hámlasztókat is a bőrápolási palettáján? Most három különböző, de egyformán izgalmas, és kifejezetten „okos” hámlasztó szérumot mutatunk be nektek.

A hámlasztás érzékenyebbé teheti a bőrünket a napfényre, ráadásul növelheti a napsugárzás okozta bőrkárosodás kockázatát, így az ősz, tél, és ezen belül is pláne az éjszaka a tökéletes időszak, ha hámlasztó szérummal szeretnénk a bőrünket fiatalítani. Következzen 3 különleges induló erről a területről!

Ígéretes újonc

Az új Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Peeling és Szérum gyors, egyszerű és hatékony segítséget nyújthat abban, hogy minden éjszaka tegyünk az egészséges és ragyogó bőrért. Az innovatív sejtmegújító és ráncfeltöltő terméket két hatékony formula egyesítésével az öregedés különféle jeleinek leküzdésére fejlesztették ki, ráadásul nagy előnye minden bőrtípuson alkalmazható. Fő hatóanyaga a hyaluronsav, amely szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat és hidratál. A bőr finomabb textúrájáért és ragyogásáért pedig a szaponin felel, ami a hyaluronsav termelődésének fokozásáért is felelős, valamint az AHA complex, amely erőteljes bőrhámlasztó hatással bír. A formulák külön tartályokba kerültek, mely által frissek és stabilok maradnak, ezzel megőrizve a hatékonyságukat. Az adagoló megnyomásakor az emulzió és a gél elkeveredve egymással alkot egy krémes állagú, friss textúrát.
10 990 Ft

Luxus minőség a hámlasztásban

A Lancôme 2017-ben kifejlesztett bőrápoló terméke az idő hatását hivatott visszaforgatni. Az egyedülálló 2 az 1-ben Visionnaire Crescendo Kétfázisú, fokozatosan ható éjszakai hámlasztótól már a bemutatása idején odavoltunk, a rajongásunk pedig még most sem apadt. A bőrgyógyászok által inspirált termék az éjszaka során fejti ki hatását és lényegében egy folyékony hámlasztó készítmény két, fokozatosan erősödő fázissal, amit egymást követő két 14 napos ciklusban kell használni. Az eredmény: a bőrszín egyenletesnek, az arcbőr ragyogóbbnak tűnnek, a pórusok mérete csökken, a finom vonalak és ráncok kevésbé hangsúlyosak – más szóval a változás elsői jelei láthatóvá
válnak.
23 200 Ft

Gyengéd bőrtónus-javítás

A Paula’s Choice Resist Advanced Smoothing Treatment 10% AHA olyan különleges bőrmegújító szérum, összesen 4 féle AHA-val (glikolsav, tejsav, almasav és borkősav) hatásosan, mégis gyengéden hámlasztja a bőr külső rétegét. Az sem mellékes egy hosszú nyár után, hogy segít felvenni a kesztyűt a káros napsugarak miatti bőrkárosodások ellen. Már egy használat után érezhető és látható a hatás: a bőr üdébb, a bőrtónus kicsit egységesebb lesz. A termék 100 százalékban illat- és színezékmentes, pH-értéke 3.6 körüli, ami tökéletes a hámlasztáshoz. Azoknak ajánljuk, akik szeretnék az öregedés jeleit csökkenteni, a bőrtónust, illetve a bőrük színét és textúráját javítani.
13 500 Ft