Óriásit szólhat a szemhéjtus, ami még a szexnél is jobb

2019. március 05.
Pár éve hatalmas siker volt, sőt még ma is nagy kedvenc a Too Faced Better Than Sex szempillaspirálja, amelyről hazai szépségfórumokon is többször olvashatunk. Most itt a kistestvér, a Too Faced Better Than Sex szemhéjtus, amiről már most ódákat zengenek.

Az új tus is a jellegzetes Better Than Sex dizájnt viseli majd

Egyáltalán nem túlzás azt mondani, hogy az elsőre kicsit meredek névvel ellátott, Better Than Sex szempillaspirál masszív siker volt. Én szépségszerkesztőként külföldön szereztem be egy sajtóúton – a hazai rajongók is többnyire nemzetközi webshopokból rendelgetik bőszen – egy szakmabeli kollégám tippjének köszönhetően.

Csúcsokat döngető spirál után tus 

Elsőre ugyan félretettem, mondván, hogy volt ennél már jobb, „drámai hatású” szempillafestős élményem is, de ahogyan az erotikus vonalat képviselő név is sugallja, minden használattal egyre jobb lett az élmény-eredmény. Legalábbis nekem. Két rétegben viszem fel, nem túl folyós, dús a textúrája, így nem is tapasztja össze a szálakat, és úgy állnak a pillák utána, hogy öröm nézni. Divatszerkesztők, beautybloggerek kórusban zengtek ódákat róla, és bár hallottam, olvastam már csalódott, negatív véleményeket is, valamiért mégiscsak a legnagyobb számban értékesített szempillaspirál az Egyesült Államokban (7.5 másodpercenként gazdára talál egy-egy újabb darab!).

De ne vegyük el a reflektorfényt a make-up újonc elől. A spirál nyomában, némi fáziskéséssel ugyan, de hamarosan itt van a Too Faced újabb, jó eséllyel nagy dobása, a tus. Március 17-én vezetik be a Sephorában (én is ott szereztem be anno az enyémet) az ecsetvégű szépséget, tinta feketében, vízálló verzióban és 24 órás tartást ígérve. Ha egyszer a kezembe kerül, ígérem, beszámolok róla!