3 popsiszépítő tipp bikinis fotókhoz

2019. április 15.
A női fenék szépségéről általában kevesebb szó esik, mint a dekoltázséról, úgy tűnik feljövőben lévő szépségágazat. A buborékfenék, azaz a pompás, izmos popó trendje mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a nők a “babapopsit” idéző pihe-puha bőrre.


A fitneszőrület nagyon erősen jelen van évek óta a social media felületeken, ahol a formás idomok szekció mellett külön szeletet hasítanak ki a #bubblebum trend alá tartozó fenekek. A tökéletes formák mellé azonban egyre többen szeretnének puha, egyenletes, makulátlan bőrt is, hogy a #nofilter bikinifotók esetében se legyen rejtegetni valójuk. Következzen három szépségtipp – a fitnesz világán túlról -, amivel nem csak a testünk tejes felületét tarthatjuk karban, de a popsi területére fókuszálva nagyon szép bőrképet is érhetünk el!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Home ♥ . Link in bio for my programs & meal plans

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Tammy 🦄 (@tammyhembrow) által megosztott bejegyzés, Dec 14., 2018, időpont: 12:04 (PST időzóna szerint)

 

Gyengéd bőrradírozás

A szép, egyenletes hatás kedvéért először is a felső hámréteg fakó, elhalt sejtjeitől kell megszabadulnunk, természetesen lehetőleg kíméletesen. Használhatunk a fenekünk területére bőrradírt hetente kétszer lokálisan is. Ha a bőrünk érzékeny, akkor ma már a tusfürdőkbe rejtett, gyengéd bőrradírokkal is visszanyerhetjük a bőrünk bársonyosságát, puhaságát. Nagyon sok márka természetes összetevőket használ a hámlasztóiban és a tusfürdő-testradírjaiban, de akár mi is megpróbálkozhatunk a bőrképét finomító, ragyogást adó házi peelingek bevetésével.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bottoms up! 🍸 #bummask #bigboodyjudy

Gemma Gordon (@missglvg) által megosztott bejegyzés, Júl 27., 2017, időpont: 2:21 (PDT időzóna szerint)

 

Popsimaszk

A bőrhámlasztás utáni legfontosabb fázis a pakolás, amivel hason fekve, 10-15 perces hatóidő mellett remek eredményeket érhetünk el. Ma már tematikus termékeket is találunk a piacon, de bevethetünk házi, DIY pakolásos praktikákat is a „hátsó szépítő” trend jegyében. Nagyon szép eredményeket érhetünk el vele, és a bőrszépítő hatóanyagok és formulák által, enyhítve akár a striákat, csökkentve a bőrhibákat, de ha célirányosan választunk maszkot, akkor bőrpuhító és –feszesítő termékeket is érdemes kipróbálnunk.

Fenékszépítő kezelések

A modern szépségkezelések óriási előnyt jelentenek a mai kor nőinek a szépülés terén. A speciális kezelések közé már a popsikezelések is felzárkóztak, és jóval többet tudnak, mint szimpla izomtuning. Az elektrokozmetikai fenékemelés bár gyorsan formásít, szépen feszesíti is a feneket, ahogyan a kozmetikai testkezelő csomagok is. A kontúrozó, lifting hatások mellett – a vér- és nyirokáramlás fokozásának köszönhetően a kollagéntermelés is fokozódik – bőrszépítő hatásokkal is számolhatunk.

Utolsó, bónusz tanácsként pedig ott van az elmaradhatatlan vízfogyasztás, a bőséges folyadékpótlást ugyanis mind tapintásában, mind textúrájában meghálálja a bőrünk.

Keresd a májusi Marie Claire-t!

Fotó:  Getty Images, Instagram