Megosztják titkukat a világ legszebb fenekű női

2018. február 14.
A feszes popsi egyre nagyobb figyelmet kap, ha a szép, formás testről van szó. Ezzel párhuzamosan az Instagramon egyre nagyobb hullámban posztolnak fitneszbloggerek bubblebum hashtaggel ellátott fotókat, a buborékfenékre törekvők pedig jobbnál jobb tippeket is kaphatnak a feszes hátsó, és a kőkemény farizmok eléréséhez.

A fitneszőrület nem újdonság a social mediás felületeken, de a #bubblebum trend még egészen zöld hajtás. Az Instagram fitneszszekcióját uraló kemény mag egyre több figyelmet fordít a formás fenéknek, azon belül is a buborékformát idéző, kerek idomoknak.

Az egyik legmagasabb rajongótáborral rendelkező közülük a kétgyermekes ausztrál anyuka, Tammy Hembrow, aki a 7,8 millió követőjének mutatja meg a heti ötnapos edzés – cardio és súlyzós vegyesen – eredményét. Fenék téren a 34 queenslandi nő a kerek, feszes fenékformára törekszik, mindezt úgy, hogy a felsőteste izomzatát sem hanyagolja el. Ha vele szeretnénk haladni a fenékkerekítés útján, talán elég referencia, hogy számos aktívan edző sztár mellett, Khloe Kardashian is tőle les el praktikákat, és követi mindennapi posztjait.

@tammyhembrow

Amerikai „kolléganője”, Jen Selter olyan sikeres a fenékedzésben, hogy sok követője már azzal is megvádolta, hogy implantátumnak köszönhetők a szép formák. Ő persze ezt már több fórumon is megcáfolta, mondván „olyan teste van, amit bárki elérhet, ha elég keményen, és kitartóan dolgozik érte”. 11,8 millió követőjének motivációként tippeket is ad, hogyan „csiszolhatják” tökéletesre feneküket, sőt, a New York-i lány egy kezdőknek való programsort is összeállított.

@jenselter

A programsort itt találod.

Ha már most a bikiniszezonra készülnél, és szeretnél Jennel formálódni, ide kattints.

További izgalmas, bubblebum-kompatibilis Instagramos fitneszbloggerek: Amanda Elise Lee, Sommer Ray és Meggan Grubb.


Amanda Elise Lee, @amandaeliselee