Itt a szezon legprecízebb lapos ecsete

2019. április 15.
Hiába sorakoznak már a tavasz legszebb szemhéjpúderei a sminkes neszesszerünkben, a tökéletes végeredményhez egy jó ecset is kell. A Shiseido legújabb lapos ecsete nem csak „jónak”, mesterinek is ígérkezik, ráadásul egészen sokoldalú darab is.


A Shiseido Yane Hake Precision Eye Brush (9490 Ft) néven futó új modell egy olyan lapos és különleges kialakítású ecset, amelyet egyszerre több fronton is bevethetünk.

Kiválóan használható szemhéjra a szempillatőnél, szemöldökre de akár az ajkakra kontúrozáshoz is. A kialakítása, ahogy ezt a márka ecseteinél már megszokhattuk, egyszerű és precíz használatot tesz lehetővé, és nem csak a szemhéjpúderek esetében. Krémes és géles állagú termékekkel is meseszépen dolgozik.

A Shiseido ecsetújonca speciális technológiával készül, így megtartja formáját. A márka már-már ikonikus alapozóecsetéhez hasonlóan szintetikus szálakkal készül. Erős, de mégis rugalmas szálai tényleg nagyon szépen imitálják a természetes szőrszálakat. Plusz piros pont az dizájnért, az elegáns, sikkes fekete-piros Shiseido csomagolás tuning szerintünk nagyon szép és előnyös váltás.