Szénfekete fogfehérítőt reklámoz a szupermodell

2019. április 26.
Újabb különleges márka csatlakozott az exkluzív szájápolás szegmens újdonságai közé. A Moon sikkes szénfekete fogkeféit és fogfehérítőjét Kendall Jenner népszerűsíti.


A szájápolási részleg viszonylag apró, de nem fakó szelete a szépségápolásnak. A fehér, ápolt fogsorra vágyóknak már organikus bambusz, szilikon vagy ultra-gyengéd, dizájnos fogkefék is rendelkezésre állnak, nem beszélve az egyre okosabb, nagyobb tudású elektromos tisztítókról.

A sorba most beállt egy újabb márka, a Moon is. A letisztult, sikkes dizájn mellé azt ígérik, minőségi alapanyagok is párosulnak a fogrémből, fogselyemből, keretes fogselyemből, fogkeféből, sőt fogfehérítő tollból felálló szájápolási termékcsaládban. A szokatlan, szénfekete dizájn, és a válogatott, természetes összetevők (C-vitamin az íny egészségének megőrzéséért, és teafaolaj, a természetes fertőtlenítésért) hozzáadásával egészül ki.

A sikert nem bízták a véletlenre. A fekete, Insta-barát dizájn mellé egy A-kategóriás hírességet, Kendall Jennert, választották kampányarcnak, aki egy-egy social médiás posztért is 6 számjegyű (dollárban) összeget kér el.