Három izgalmas napozótermék júniusra

2019. május 31.
Az esős indítás után jó eséllyel napsugarakban gazdag napokra is számíthatunk a nyári szezon startja után. Most három olyan napvédő újdonságot mutatunk be, amelyek hű társaid lehetnek az elkövetkező hetekben vagy hónapokban.

Le a pigmentfoltokkal!

A napsugárzás, a hormonhatások, valamint az idősödés okozta sötét elszíneződések nagyon zavaróak tudnak lenni, mi pedig leggyakrabban alapozóval próbáljuk ezeket palástolni. Az Eucerin Anti-Pigment termékcsaládjának egyik tagja, az Eucerin Sun Pigment Control (50 ml, 4690 Ft) napozó fluid arcra igazi dupla dinamit, és nagy segítség azoknak, akik a napsütést foltokban mérhető következmények nélkül szeretnék élvezni. Használatával az elszíneződések rövid időn belül láthatóan enyhülnek, miközben a bőrnek egyenletes tónust és ragyogást kölcsönöz. És ami a lényeg, UVA- és UVB szűrőket tartalmaz, mégpedig 50-es fényvédő faktorral. Előnye, hogy nem zsíros, nem mitesszerképző és minden bőrtípusra bevethető.

Ásványi erővel

A fényvédő kozmetikumokban található filtereknek két fő típusa létezik: kémiai és fizikai vagy más néven ásványi szűrők. Míg a kémiai UV filterek felszívódnak a bőrben, és elnyelik a napsugarakat, a fizikai szűrők természetes ásványi anyagok segítségével védőréteget képeznek a bőr felszínén és tükörként verik vissza a napsugárzást. A Mádara az ásványi szűrők mellett tette le voksát, a Sun szériájuk termékei nem tartalmaznak kémiai UV filtereket, parabéneket, káros hatású tartósítószereket, mikroplasztikokat, ásványi olajokat, szintetikus illatanyagokat és mesterséges színezékeket. A Mádara City Anti-Pollution arcszín tökéletesítő krém (40 ml, 8990 forint) 15 faktoros védelem mellett korrigál minden bőrszínhibát, ráadásul azonnal tökéletesíti a bőrszínt. Minden bőrtípusra ajánlott, és remek választás az irodai napokra. Nemcsak véd a környezetből áradó káros hatások ellen, hanem ragyogó, természetes eredmény is biztosít.

Magyar nagyágyú naphoz szokott bőrre

Szintén a kemikáliamentes napvédők világába léphetsz be az Adrienne Feller megújult Sunsol napozó kollekciójával. Kókusz- és vaníliaillatú tömény gyönyörűség, mindez 100 százalékban természetes növényi olajok és ásványok segítségével. A két, 15 és 25 faktoros újonc is ugyanazt a fizikai fényvédelmet és regenerálást nyújtja a napnak kitett bőrnek, mint a család többi tagja, amelyekből a barnuláshoz a mi kedvencünk a Sunsol bronz napolaj (125 ml, 6096 Ft). A benne lévő antioxidáns hatású homoktövis-kivonat a szűz kókuszolajjal, a karotinnal és a többi különleges olajjal karöltve óvja meg a bőröd a korai öregedéstől, és egyúttal bársonyosan puhává és gyönyörű bronzszínűvé varázsolja. A testolajat a 11 és 15 óra közötti időszakban ne használjuk, mivel ilyenkor nagyon erős a napsugárzás, csakis rövid ideig tartó napfürdőzéshez ajánlott. A köztes időszakban pedig a naphoz szokott bőrűeknek jöhet a Sunsol naptej SPF25 vagy  SPF15.