A nyár legüdébb parfümje Grace Kelly virágaival

2019. június 14.
A limitált kiadású Gucci Flora Emerald a tavasz zöldjével robban be a nyárba, semmi mást, csak felszabaduló erőt, energiát és üdeséget ígérve.

A smaragd vibráló színében tündöklő Gucci Flora Emerald Gardenia parfümben kivételesen az üveg papírdoboza az, ami első pillantásra megdobogtatja a szívünket. A Gucci ház dizájnere nagyon szépen felhozta a parfümújonc outfitjét a nagyok közé, friss, virágos kertet idézve. A Gucci ikonikus Flora-dizájnjának különleges világa, a színválasztás, minden egyben van, hogy a nyár egyik nagy kedvencévé nője ki. A parfümöt egyébként egy koranyári pillanatkép ihlette, ahol egy gyümölcsöskert harmattal borított képe rajzolódik ki. És persze az eredeti Flora Gardenia illatüvegéhez hasonlóan visszaköszön a hatszögletű a forma.


Grace Kelly nyomában

Ami különösen érdekes, hogy az illat dobozát olyan ikonikus virág- és rovarminták díszítik, amelyet először egyébként Grace Monacói hercegnő részére készítettek el 1966-ban. Magában a parfümben is éppen ezt az üdeséget, bokrétaillatot érezhetjük.

Egy igazán kifinomult, zöld virágos illatkompozíció, melyet gyümölcsös, virágos jegyek jellemeznek, amik ragyogó, fás jegyekkel egészülnek ki. Az illat frissítő, gyümölcsös jegyekkel nyit: a körte, citrom és görögdinnye elegye olyan virágos szívjegyekkel egészül ki, mint a gardénia, frangipáni és a lótusz. Végül a sugárzóan gyümölcsös és virágos nyitány lágyan keveredik olyan fás alapjegyekkel, mint a szantálfa és a cédrusfa, amit tökéletesen kiegészít a bársonyos pézsma.” – írja a parfümről a divatház sajtóosztálya. Kíváncsian várjuk, hogy a Gucci Flora Emerald Gardenia névadó színét megtestesítve, mekkora sikert arat a Flora család legzöldebb hajtásaként.