Csak ajánlással kerülhetnek be a világ leggazdagabb női a londoni luxus bőrklinikára

2019. június 17.
A világ egyik legmenőbb bőrgyógyászának tartott Dr Shawana Vali klinikájára bekerülni messze nem csak pénzkérdés. A megfelelő kapcsolatok segítségével úgy szépülhetünk a top bőrklinikán, ahogy sehol máshol…

A kifejezetten meggyőző tanulmányi háttérrel bíró (King’s College London, UCLA egyetemeken folytatott tanulmányok) dermatológus munkásságáról a Daily Mail számolt be egy alapos, fotókkal dokumentált cikkben, amelyből kiderült hogy a dollárezrekért szépülő gazdag kliensek mivel kapnak többet a londoni top klinikán, a LMS Wellnessben, mint máshol.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

LMS Wellness (@lms.wellness) által megosztott bejegyzés, Jan 16., 2019, időpont: 12:17 (PST időzóna szerint)

Dr Shawana Vali testvérével Dr Mohammed Enayattal közösen vezeti a klinikát, mégpedig szokatlanul diszkrét, zárt módon (paparazzi-biztos bejárattal, inasszolgálattal). A diszkréció persze a hasonló bőrgyógyászati, plasztikai és wellness klinikákon alap, de az ilyen fokú szűrés azért nem éppen hétköznapi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

LMS Wellness (@lms.wellness) által megosztott bejegyzés, Ápr 3., 2019, időpont: 8:04 (PDT időzóna szerint)


A fáradtságot, energiacsökkenést „biohack” wellness programmal kezelik, az öregedés folyamatának lassítását maximalizálják, a vendégeket „superhuman” kategóriába sorolják, vagyis emberfölötti személyekként tekintenek rájuk, bármit jelentsen is ez… Ide nem lehet csak úgy időpontot foglalni, reklámokban sem találkozhatunk a klinika nevével. A lassú víz partot mos jegyében, csak meghívás útján fogadják az újakat.

Alternatív módon növelik népszerűségüket, és csak bizonyos rétegekben. A cannes-i filmfesztivál ideje alatt egy luxusjachttal „települtek ki”, és úszó bőrklinikaként tették rendbe a kiválasztottak körének bőrét.

A személyre szabott intravénás vitamin-terápia, a kollagénserkentő fénykezelések, mind-mind minimum 5 csillagos környezetben zajlanak, egy növényi bárral, ahol egy „herbal barista” ténykedik, és keveri a szépítő, emésztésjavító, energia- vagy épp libidófokozó italokat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

LMS Wellness (@lms.wellness) által megosztott bejegyzés, Máj 10., 2019, időpont: 8:02 (PDT időzóna szerint)

Dr Mohammed Enayat

A klinika oxigénkamráját a NASA tudósai tervezték a centrum vendégeinek, segítségével a vér oxigénszintjét lehet elképesztő szinten növelni, ami segíti a gyógyulási folyamatokat, és csökkenti a gyulladást a szervezetben. A high-tech megoldások ellenére kifejezetten szerethető, ahogyan az egyszerű, természetes praktikák megtartására, bevetésére törekszik Dr Shawana Vali.

Semmi értelme rendbe tennünk valakit kívülről, ha belül roncs marad.” – mondja őszintén. Ahogyan az egyszerű, olcsó praktikák erejét is elismeri. Mutatunk is párat azok közül a tanácsok közül, amelyeket azoknak ajánl, akiknek nincs módjuk a klinika vendégeiként szépülni.

Bőrszépítő tippek Dr Valitól:

  • Ne használj nehéz hidratálót, elég egy jó nappali hialuronsavas szérum. És persze jöhet a napvédő primerrel.
  • Éjjel a bőr regenerálásához használj jó minőségű A-vitaminos krémet.
    Aludj nagyokat és meditálj, hogy csökkentsd a stresszt.
  • Szedj B-vitaminokat a bőrödre és a hajadra. Szerezz be erős halolaj-készítményeket. Sajnos mindannyiunkból hiányoznak ugyanis az omega-3 olajok.