Vitamin shotok lapmaszkokba ágyazva

2019. június 17.
A legfrissítőbb nyári koktéllal jött ki a Garnier. A bőrnek szánt szépítő vitaminos és hialuronsavas szérumot egy kellemes lapmaszkba ágyazva hozta ki a márka.

Két nyári szépítő lapmaszkkal gazdagodott a 2019-es szezon bőrtuningoló gárdája. A hidratáló maszkújdonságokat a Garnier hozta ki. Egyikük külön csomagolt hialuronsavval érkezik, melyet használat előtt összekeverhetünk a maszkkal friss, intenzív ápolást biztosítva a nyári élményekben, viszontagságokban megfáradt bőrünknek.

A szépítő szérum azt ígéri, az arcbőrünk rugalmasabbnak, intenzíven hidratáltnak, simának és üdének tűnhet mindössze egyetlen használat után.

A Hialuronsav Shot (999 Ft) néven futó, ráncfeltöltő, -csökkentő textil maszk használatát kombinálhatjuk társával, a frissítő C-vitamin Shottal (999 Ft), amelyben szintén magas koncentrációban vannak jelen a tiszta, minőségi összetevők. Utóbbi, egy olyan, hidratáló, bőrfrissítő maszk, ahol külön csomagolva találjuk a C-vitamin származék szépítő szérumot. Ezt kell a maszkkal összekevernünk a friss, intenzív ápolásért, ha „energizált, hidratált bőrre vágyunk 15 perc alatt”.

Fotó: Profimédia – Red Dot