Itt vannak a plasztikai sebészek tervezte vitamin mixek

2019. június 26.
Az Image arckrémmárka egyike a húzóneveknek a prémium kategóriában, de a brand most újabb szintet lépett. Plasztikai sebészcsapattal terveztetett egy új szépítő étrendkiegészítő családot - vitaminok gyógynövények és növények egyedi keverékéből.

A fiatalabb és hosszabb élet elixírjét évezredek óta kutatja az emberiség, az öregedés elleni harc pedig úgy látszik, egyre fokozódik a 21. században. Virágzik a plasztikaisebészet-ipar, az anti-aging szektor szárnyal, a fiatalító szérumok nyomában pedig felsarjadt a megfelelő vitaminokkal felturbózott étrendkiegészítők piaca is.

Kourtney és Kim Kardashian kollagénes, és haslaposító italokat, míg más sztárok detox teákat, fogyasztó koktélokat népszerűsítenek az Instagramon, miközben fogyasztóként könnyű elveszni a piac és a digitális éra nyújtotta bő választék útvesztőiben.

Plasztikai sebészek által kifejlesztett új piaci szereplő

Önbizalommal teli önképünkhöz nagyban hozzájárul, hogy hány évesnek látnak bennünket mások, vonzóak, energikusak vagyunk-e. Az étrendkiegészítők piacán egy merőben új megközelítéssel találkoztunk, amely éppen ezen cél elérésében igyekszik segíteni termékeivel.

Az Image Skincare termékek bőrápolási rutinjai talán már sokaknak ismerősek lehetnek, de legújabb fejlesztésük biztosan nem. A márka ugyanis forradalmi megközelítéssel nyúlt a belülről szépítés témaköréhez. Olyan étrendkiegészítőket akartak alkotni, melyek töltőanyag-, hozzáadott anyag és szintetikus anyag mentesek, mindezt pedig professzionális háttértudással ötvözve.
A márka alapítói – plasztikai sebészi háttérrel – összesítették az öregedés, a bőrápolás, a szépség és a wellness ismereteiket, majd kutatásaikat a Hush & Hush, a luxus táplálkozási és egészséges életmód termékeinek megalkotására használták fel.

Több mint 15 éves, a sejtszintű és táplálkozási kutatási eredményeket összegeztek, céljuk pedig az elkerülhetetlen öregedési folyamat késleltetése volt. Az összes készítményünk a szervezet természetes védekező rendszerét támogatja, és regeneráló erővel bír, hála a tudományosan bizonyítottan hatásos vitaminok gyógynövények és növények egyedi keverékének.

Lássuk, milyen területeken alkot nagyot az új Hush & Hush: a famíliában ott sorakozik egy növényi alapú szuperétel, amely lényegében reggeli ételhelyettesítő (rostokban és egészséges szénhidrátokban gazdag fehérjepor), egy vegán, revitalizáló fehérjepor antioxidánsokkal, egy szupererős táplálék-mix a bőrnek (olyan formulával, mely visszafordítja az idősödés jeleit és megelőzi a további károkat), egy, a meggyengült, károsodott vagy a normál növekedésnek ellenálló tincsekre kifejlesztett kombináció, valamint egy, az elmét, a testet és a lelket egyszerre nyugtató termék is.

Fotó: Unspalsh, Marie Claire- Archív