Olvasztott fémek inspirálták a magyar luxuspermetet

2019. július 11.
A fémek és az ásványok mindig is fontos részét képezték az Omorovicza történetnek. A tomboló hőségre, és a nyári napsugarakra felkészülve a márka frissítő Magyar Királynő permeteit három lenyűgöző outfitbe öltöztette, mindezt úti méretben tálalva.

Egy leheletnyi permet a neroli és rózsa illatú Magyar Királynő permetből, és máris úgy érezhetjük, felvesszük a harcot a legnagyobb hőséggel is. Az Omorovicza legmenőbb, frissítő termékét most ráadásul lenyűgöző külsőbe csomagolta, kifejezetten az idei nyári szezonra szánva. Az értékes olvasztott fémek világát igyekeztek „formába önteni”, pontosabban csomagolásba, így a limitált hármas szériában a kultikus Magyar Királynő permetből egy rózsa arany, egy ezüst és acélszürke színben elérhető verzió is szerepel.

Itt még messze nincs vége a nyári történetnek. Gondolva arra, hogy a melegebb hónapok az utazások csúcsidőszaka is, a márka a fémek inspirálta permeteit 50 ml-s kiszerelésű utazó változatban kínálja.

A királynő ereje

Nem csak Budapest ásványokban gazdag termálvizei képzik egyébként szerves részét a termékcsaládnak, de több termék formulájában felfedezhetjük és megtapasztalhatjuk az értékes fémek átváltoztató erejét is. Egyszerre tisztít és hidratál is a must-have-nek számító termék, amelyet egyébként az első feljegyzett parfüm, a Magyar Királynő Víz inspirált. Az a „víz”, amelyet Erzsébet Királynő számára alkottak meg még a 14. században.

Fotó: Unsplash