3 murumuru vajas szépítő kedvencünk

2019. július 24.
A murmuru fák érett gyümölcs magvaiból kinyert murmuru vaj lassan igazi szépség jolly jokerré növi ki magát. A piaci kínálatot mostantól egy komplett „murumuru család” gazdagítja a Love Beauty & Planet háza táján, ennek kapcsán további izgalmas beauty nagyágyúkat is mutatunk, amelyek az egzotikus alapanyag erejével szépítenek.

A murumurunak a zsenialitása abban rejlik, hogy gyorsan beszívódik, legyen szó bőrről, hajról, mindezt úgy, hogy nem zsírosít. A murmuru lényegében az Amazonas dzsungeleiben honos pálmák dióféléhez hasonló termése, pontosabban az érett gyümölcs magvaiból kinyert növényi olaj. Ez az olaj, vagyis vaj az, amit a szépségipar mára mesés hidratálóként dicsér száraz vagy sérült bőr és a haj esetében is.

Love Beauty & Planet testradír

A márka most jött ki több izgalmas új termékcsaládja mellett, a murmuru vajas bőr- és hajápolási szériájával. A Love Beauty & Planet Delicious Glow testradír társaihoz hasonlóan 100%-ig vegán, és sosem tesztelték állatokon. Olyan természetes összetevőket tartalmaz, mint murumuru vaj és bulgáriai rózsa, mint illatanyag.1699 Ft

Lush Tender Is The Night masszázstömb

Kifejezetten érzéki és szexi masszázstömb, amely nem tartalmaz kakaóvajat, sheavajból és természetesen murumuru-vajból készült, emellett szilárd maggal gazdagodott. A bőrszépítő murmuru-bajnok simogató felülete nagyobb lett, és kifejezetten mámorító illatú. Jázminból, ylang ylangból és fair trade vaníliából nyert kivonatokból és olajokból keverték ki az illatmixet.


2950 Ft

Tom Ford Lip Color

Tom Ford számára nem létezik drámaibb kiegészítő a tökéletes ajkaknál. A ritka és egzotikus összetevők, mint a murumuru vaj, szójabab kivonat, és kamillaolaj ultra-krémes textúrát alkotnak és gondoskodnak a hihetetlenül könnyű, egyenletes felvitelről. Puha, ápolt ajkak, mindez varázslatos színekben, de a murmuru szépítő ereje mellett a rúzsok elegáns külseje


15 990 Ft