Több tízezres várólista van az ír szuperszérumra

2019. július 26. |

A szépséghírességek csarnokába új kultikus ír termék írta be magát. A Pestle & Mortar hialuronsavas szérumáról ódákat zengenek, és ötcsillagos értékeléseket adnak világszerte a nők. A várólista a termékre állítólag órási, a készleteket pedig már ötször fosztották ki a rajongók.

Mindig izgalmas egy-egy új sikertörténetről olvasni, különösen, ha egy olyan területről érkezik, ahonnan viszonylag ritkán láthatunk példát világhódító szépségtermékekre.

Az ír Pestle & Mortar mögött számos szépségdíj és egy bizonyos Sonia Deasy áll. Az ötgyermekes anya, üzletasszony hitvallása, hogy egy termék ereje annak hatásában, a hidratált és egészséges bőrképben mérhető. Jelenleg 8 egyedi termék található a szélsebesen csúcsra törő Pestle & Mortar csupa aktív összetevővel bíró termékcsaládjában.

Az indiai orvostudománynak hagyományai vannak Sonia családjában

„A többlépcsős bőrápoló rutinok leegyszerűsítése és egy kiváló ár-érték arányú hatásos bőrápolási megoldás kifejlesztése vezérelt a márka megalapításában. A a családomban hat generációra visszanyúlóan jelen van az indiai orvostudomány alkalmazása, a Pestle & Mortar víziója is ezen alapul. A termékekben a természetet a tudománnyal olvad egybe, a formulák kifejlesztésénél pedig a mantrám: egyszerű, természetes, hatékony és mindenki számára elérhető.” – meséli az alapító.

Ír világsiker

Első blikkre a letisztult fekete-fehér dizájn látszólag összhangban van a tredekkel, de a termékskálából kiemelkedő hialuronsavas arcszérum már messze eltér egy átlagos hidratáló terméktől. A nemzetközi „cult beauty” szektor egyik új kedvence úgy fest, tényleg kultikussá nőtte ki magát: nemcsak kezeli a szomjas bőrt, de az apró, finom ráncok és a fakó bőrszín eltüntetéseben is csodát művel.

A Dailymail portál szerint a Marks&Spencer polcairól rendre elkapkodják, az elszánt rajongók pedig – ha már hiába vadásznak kedvencükre – óriásira duzzadó várólistákra iratkoznak fel, reménykedve a minél előbbi utánpótlásban.

A tavalyi évben a Pestle & Mortar Hyaluronic szérum készletei összesen ötször fogytak el világszerte, a készletek újratöltéséig pedig rendre 35 ezer ember írta fel magát a várólistára.

Maga a termék egyébként 39 font, azaz mintegy 14 ezer forint, vagyis nem éppen a pénztárcabarát kategóriát erősíti. Ennek ellenére, vagy talán pont ezért még érdekesebb a széles körű siker, és a terméket övező óriási hype. Ha sikerül kipróbálnunk nekünk is, természetesen beszámolunk róla…

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Rihanna alapozóárnyalataihoz passzoló maszkkollekció jött ki alapozó

Rihanna alapozóárnyalataihoz passzoló maszkkollekció jött ki

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin bőrápolás

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin

Álomszép szemsminkek a maszk fölé arcmaszk

Álomszép szemsminkek a maszk fölé