Éjszakai szépítő szérumot a hajnak!

2019. május 31.
Vége az éjszakai bőrszépítés egyeduralmának, ma már a hajszálainknak is lehetőséget adhatunk az alvásidőnk alatti regenerálódásra. Bemutatjuk a Kérastase első éjszakai hajápoló szérumát.

A szépítő alvás: Tudományosan bizonyított tény, hogy testünk alvás közben regenerálódik, ápolja a napközben keletkezett sérüléseket és nagy erőkkel dolgozik azon, hogy reggel kipihenten keljünk, és jól nézzünk ki.


Mi lenne, ha az alvás hajunk szépségének forrása lehetne? Tény, hogy a hasonló, alfában történő szépségrituáléra a hajunk ki lehet éhezve, hiszen, a hajszálak a nap folyamán fokozatosan veszítenek víz és ásványi anyag tartalmukból.

Ezen gondolat mentén haladva alkotta meg első éjszakai hajápoló szérumát a Kérastase, amelynek a Nutritive 8H Magic Sérum nevet adták. Meg is érdemli a „mágikus” jelzőt, igazi luxus formulát, fejlesztettek ki a márka szakértői. Lefekvés előtt alkalmazva, ez az első éjszakai hajápoló a piacon, amely teljesen beszívódik frizuránkba és az éj leple alatt fejti ki varázslatos hatását. Vagyis az alvással töltött időszakban, amely ideális esetben 8 óra, tökéletes lehetőséget biztosít számunkra, hogy visszaállítsuk frizuránk tápanyag tartalmát.

Reggelre pedig a szérum teljesen beszívódik a hajba, a frizuránk pedig bársonyosan puha és táplált lesz.