Itt vannak az ősz legizgalmasabb hajszínei

2019. július 31.
Az őszi hajszín trendekből már most hozunk egy kis ízelítőt, amelyben forró árnyalat-újdonságok, és jeges barna tónusok is szerepelnek.

A Popsugar szépségszekciójában szakértői segítséggel állították össze a 2019-es év legmenőbb őszi színeit. Ezekből mutatjuk be nektek inspirációként 3 kedvencünket.

Spicy Ginger

A fűszeres gyömbér árnyalatban játszó hajszín nem véletlenül szerepel a befutó árnyalatok között. Izgalmas árnyalat, amely egy csipetnyi forróságot lop át a nyárból az őszbe.

Inspiráló híresség: Madelaine Petsch

„Képzeld el a természetes vörös hajszínt, és adj hozzá egy kis csavart.” – meséli Melissa Pecoraro a Popsugar szakértője, a New York-i Salon SCK fodrászat színspecialista fodrásza. „Gyönyörű árnyalat, meleg arany-narancssárga tónusokban gazdag.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Madelaine Petsch (@madelame) által megosztott bejegyzés, Jún 24., 2019, időpont: 12:49 (PDT időzóna szerint)

Golden-Hour Blonde

Az „aranyóra szőke” a sötétebb szőke természetes hajszínnel bírók kedvence lehet, izgalmas, ragyogóbb, napsütéses hangulatú frizurát ígérve.

Inspiráló híresség: Blake Lively

A melírozott tincseket itt a fejbőrhöz közelebb kezdik el festeni az elülső hajvonalnál, míg az arctól távolodva, egyre nagyobb „lenövéssel” festik be a tincseket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Blake Fan (@blakelivelyreynold) által megosztott bejegyzés, Jún 21., 2019, időpont: 6:06 (PDT időzóna szerint)

Frosted Brown

Ezzel a jeges barna árnyalatot azoknak érdemes kipróbálniuk, akik a melír helyett a teljes hajfestésre szavaznak, és egy vagy két árnyalatot szeretnének világosítani.

Inspiráló híresség: Zendaya

„Ez az árnyalat egy nem túl meleg és nem is túl hideg opció, azoknak, akik valamilyen szuper modern színt szeretnének.” – mondta Pecoraro.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Luciano Colombo Hairstylist (@luciano_colombo) által megosztott bejegyzés, Júl 4., 2019, időpont: 11:33 (PDT időzóna szerint)