3 „mentes” smink nagyágyú

2019. augusztus 14.
Ezen a héten semmi sem élvez akkora figyelmet nálunk, mint a mentes, a környezet megóvását célzó és a fenntarthatóságot jegyében készült termékek. Most a sminkek világából mutatunk három kedvencet.

Legyen szó vegyszer-, illatanyag-, mesterséges színezék-, állatkísérlet- vagy éppen csomagolásmentes termékről, ma már a sminkek terén is megtaláljuk az igazit, ha ezen kritériumok alapján keresünk.

Csomagolásmentes alap

Kompromisszummentes megoldás azoknak, akik olyan pucér, vagyis csomagolásmentes alapozóval szeretnék megóvni a bolygót, amely mellett nem kell lemondaniuk a tényleg szépen fedő, ápoló formuláról sem. A Lush Slap Stick szilárd alapozó ugyanis tényleg szuper minőségű, ráadásul kézműves összetevekből és pigmentekből készült, jól építhető alapozó. Telepakolta a gyártó mindemellett lágyító olajokkal, hogy így egy olyan közepes fedésű alapozónak örülhetünk személyében, ami a bőrünk ragyogását is fokozza.

Lush Slap Stick szilárd alapozó, 6250 FtÁllatkísérletmentes vegán szemhhélypaletta szépségfanatikusoknak

A nemzetközi make-up kínálatban búvárkodó szépség fanatikusoknak nagy eséllyel nem kell bemutatni a Anastasia Beverly Hills márkát, amelyet a legmenőbb állatkísérletmentes, professzionális dekorkozmetikai márkák közt jegyeznek. Bár eredetileg a szemöldöktermékei szóltak nagyot Anastasia Beverly Hills-háza táján, minket most a vegán Dream Glow Kit szemhéjpúderpalettájuk „szólított meg”, hat, ultrafényes, ragyogó színű árnyalattal.

Anastasia Beverly Hills Dream Glow Kit 45 dollár

Dupla mentes dinamit az ajkaknak

Állatokon nem tesztelt, génmódosított összetevőktől-, kőolajszámazékoktól-, mesterséges illatanyagoktól és mesterséges tartósítószertől mentes a Naurel kínálatában fellelhető PuroBIO rúzs- és szájkontúrceruza duó. A nappali és az esti sminkekhez is tökéletes, egy visszafogottabb és csábító vörös árnyaltú ceruzavéggel.

PuroBIO rúzsceruza 3490 Ft

HOLNAPTÓL!

🌿Hatalmas öröm számunkra, hogy bemutathatjuk a zöld lapszámukat, címlapon az igazi ökoharcos Döbrösi Laurával. A lapban 44 oldalas öko mellékletet és rengeteg zöld tartalmat találtok a környezettudatos szépségápolástól a divaton keresztül az életmód témákig.🌿

💚Különösen büszkék vagyunk arra, hogy a lapszámot újrahasznosított papírra nyomtattuk és ebben a hónapban csomagolás nélkül lesz kapható az újságárusoknál. Sőt, ettől a lapszámtól kezdve az előfizetőknek minden hónapban lebomló csomagolásban érkezik majd a kedvenc magazinjuk.💚