John Legend szupermodell feleségétől veszi szépségtrükkjeit

2019. június 24.
Chrissy Teigen egyike azon modelleknek, akik esetében a szépségnél is többre becsülik a bennük rejlő humort. Zenész férje mindkettőt imádja benne, de legutóbbi interjújában azt is bevallotta, Chrissy-től veszi át szépségpraktikái komoly részét.

A John Legenddel készült rövid kis szépséginterjúra a Popsugar oldalán lettünk figyelmesek. A téma szinte adta magát. Az amerikai piac egyik ikonikus bestsellert szérumáról, az SK-II Pitera Essence szérumról az énekes írt a közelmúltban egy zeneszámba ágyazott, hamarosan debütáló ódát, mégpedig „Oh Pitera” névvel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

love you for 40 more and into eternity ❤️

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés, Dec 28., 2018, időpont: 7:05 (PST időzóna szerint)

A szépség témakör persze annyira nem állhat messze a sztártól, aki az egyik legszebb amerikai nőt, Chrissy Teigen szupermodellt vette feleségül, de hogy ennyire közel? Hát ezt sem gondoltuk volna. Na de nézzük, milyen lépésekből, titkos elemekből áll fel John Legend szépségrutinja.

A SK-II Pitera Essence–es zenei megmozdulás előtt a szépségmárka már a brit színész és műsorvezető James Cordennel is futott egy kört (vele egy videosorozatot készített a brand a Youtube-on látható Pitera masterclass keretein belül, ahol rajta kívül John Legend, Naomi Watanabe és Tang Wei is feltűnnek). A Pitera szérumát bemutató masterclass videókról maga John Legend azt nyilatkozta, kifejezetten élvezte a szerepét a közös projektben. Igaz, tényleg nem kezdő a szépség világában.

„Szerintem nagy eséllyel olyan vagyok ebben, mint sok más pasi ebben a témakörben, akik a barátnőjüktől kapnak tanácsot, mi mindent kenjenek a bőrükre.” De nem csak az arckrémek, az SPF fontossága sem ismeretlen a zenésznek, igaz, akkor keni csak be magát naptejjel, ha tudja, sokat lesz a napon. Az arctisztításban és a hidratálásban azonban már sokkal kitartóbb.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Scaring children

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés, Júl 29., 2015, időpont: 1:11 (PDT időzóna szerint)

Igazi szupermodell-férjként még a hámlasztás terepére is bemerészkedett, sőt, nem alkalmi jelleggel, hanem rendszeresen használ bőrhámlasztót, amikor csak szükségét érzi.

Giga fürdőszoba, a hosszú házasság titka?

„Elég nagy a fürdőszobánk. Mindkettőnknek külön oldala van, így nem kell egyáltalán küzdenünk a felségterületért. Ezért költöztem Los Angelesbe lényegében, hogy legyen egy igazi óriás fürdőszobám.” – mondja a lapmaszkok nagy kedvelője, John, akit a szérumokba ágyazott lapok világába szintén a felesége vezetett be. „Az SK-II maszkokat a repülőutakon kezdtem el használni.” – vallotta be, hozzátéve, hogy ezt a szépségrutint is a nejétől vette át, akivel együtt szokták a Duty Free kínálatát átrágni lapmaszk téren.