A legszexibb tupírozott frizurák

2019. szeptember 02.
A dús haj és a tupírban gazdag frizurák nemcsak a kifutókon, hanem a hétköznapokban is hódítanak. Következzen pár inspiráció a gigavolumenű hajkoronához, ráadásként pedig néhány segítő termék is.

Akár extrém, akár visszafogottabb változatról van szó, a dús, komoly tartással bíró haj vonzza a tekinteteket. A kifutói trendekben szinte állandó szereplő valamilyen formában, vagy komplett hajra vonatkozóan, de akár „gazdagon tupírozott”, majd szoros copfban tarkó-, vagy fejközépen összefogott verzióban is találkozhatunk vele.

 

Szuper mankó azoknak, akiknek lelapuló, vékony szálú, vagy éppen ritkás hajuk van, de egy esedékes, ám elmaradt hasmosás esetében is mentőövet jelenthet. Ráadásul nagyon tág határokat ad a tupírozás, játszhatunk a retró pályán, de lehet a végeredmény bohém konty, vagy éppúgy modern, aszimmetrikus frizura is.

Megéri beruházni speciális, volumennövelő, tupír fésűkre is, de nem árt, ha türelemmel is felszerelkezünk a frizura készítésekor. Pláne, ha precízen, kis sávokra bontva a tincseinket szeretnénk némi tupírral volument adni. Egy fontos szabály van, mindig legyünk gyengédek a hajjal, akár magáról a tupírozásról, akár később a kifésülési fázisról van szó.

Volumen-barát kedvenceink

Olajmentes hajformázó, KEVIN.MURPHY, 6999 Ft
Hajsűrűséget fokozó pakolás, AVON, 1549 Ft
Hajpakolás, Garnier, 2099 Ft
Szárazsampon, L’Oréal Paris, 1599 Ft
Dúsító hajformázó por, Schwartzkopf Got2Be, 1799 Ft
Volumennövelő sampon, Vichy, 4099 Ft
Finishing spray, REDKEN, 4540 Ft
Hajfrissítő szárazsampon, NIVEA, 1349 Ft

Fotó: Imaxtree.com