Erősebb és ellenállóbb haj

2019. szeptember 03.
Mindannyian tudjuk, milyen nagyszerű érzés, ha hajunk fényes és egészséges külsejű: magabiztossá válunk tőle. Frizuránk kiemelkedő szerepet játszik stílusunk és személyiségünk kialakításában, illetve önbizalmunk építésében.

Azonban az évek előre haladtával a környezetszennyezés, a hőterhelés, a hajfestés, a különböző kemikáliák és életmódbeli tényezők mind befolyásolják hajunk állapotát és szépségét.

A Dove éppen ezért elkötelezett az iránt, hogy több, mint 60 év szakértelmével a háta mögött megoldást kínáljon hajunk egészségének megőrzésére.

A Dove hajápolási termékek segítenek megóvni és hosszú távon gyönyörűvé tenni a hajad. Valódi, tápláló ápolása hosszan tart. Bízhatsz a gondoskodásában. Mivel a legszebb haj az egészséges külsejű haj, kombináltuk az azonnali eredményeket biztosító, fejlett hajápolás tudományát és a folyamatos hajtáplálást, ami idővel segít ápolttá és így gyönyörűvé tenni a hajat.

Minden Dove sampon és balzsam olyan kismolekulájú hatóanyagokat tartalmaz, melyek a hajszálak mélyére képesek hatolni, táplálják a sérült hajat és megerősítik a belső szerkezetét. Hajmosásnál nem mosódnak ki, így folyamatosan javítják a haj állapotát. Ezen túlmenően a Dove hajbalzsamokban található hatóanyagok a hajszálak felületét hatékonyan lefedik, hogy azok simák legyenek, a haj pedig könnyen kifésülhető.

Ha kíváncsi vagy, mikre érdemes odafigyelni a hajmosás alkalmával, hogy megelőzhesd a hajkárosodást, nézd meg videónkat:

Promóció