Kiderült a modell tökéletes hasának titka

2019. október 08.
Elárulta a világ legjobb testű modellje címet birtokló Elle Macpherson, hogy melyik az a kezelés, amelynek nagy mértékben köszönheti, hogy még mindig bombaformában van.

Az 55 éves ausztrál modell szinte képtelenül tökéletes testéről, és egészséges életmódjáról már korábban is beszámoltunk. 1989-ben nevezte őt el a Time magazin „The Body-nak”, vagyis „A testnek”, ennek a címnek pedig a mai napig megfelel. Mindebben persze a rengeteg munka, azaz edzés, és az egészséges életmód is benne van, na meg némi jótékony, szépítő testkezelés is. Két nagyfiú édesanyjaként az ausztrál modellnek olyan lapos, és feszes a hasa van, amelyet egy tinédzser és megirigyelhetne.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) által megosztott bejegyzés, Júl 4., 2019, időpont: 9:39 (PDT időzóna szerint)

Nemrégiben maga nyilatkozott arról, hogy mindez nem csak a természet műve, hanem egy profi masszázsterapeuta segítségével tartja ilyen formában magát. A nyirokdrenázsra, más néven nyirokmasszázsra (serkenti a nyirok folyását a kötőszövetekben, de számtalan egyéb jótékony hatása is van) annyira esküszik, hogy a napokban közel fél milliós Instagramos követő táborával is megosztotta rajongását.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) által megosztott bejegyzés, Okt 5., 2019, időpont: 7:00 (PDT időzóna szerint)

“ Óriási rajongója vagyok a non-invazív wellness kezeléseknek, ez pedig az egyik legjobb” – áradozott oldalán a híresség, a feszes formáit is ennek az anyagcsere folyamatokat aktivizáló masszázsnak megköszönve.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) által megosztott bejegyzés, Aug 19., 2019, időpont: 2:22 (PDT időzóna szerint)


Hozzátette, a siker alkotóelemei között azért ott szerepel az alvás, a mozgás, rengeteg víz, és a tiszta étkezés is. A hasát célzó masszázs hatását bizonyítandó, még előtte-utána készült képeket is megosztott. Tény, hogy a fotók eléggé meggyőzőek.