Szuperkönnyed verzióval tér vissza a smokey eye

2019. október 15.
Néhány szezonon keresztül szinte a csapból is a nagyon hangsúlyos, füstös szemsmink folyt. Az idei őszi-téli trendek között megújult formában, finom földszínekben örülhetünk neki.

A mély, feketébe hajló, nagyon sötét árnyalatok hódítása után idén teret kapnak végre a lágyabb, őszi faleveleket idéző árnyalatok is. Három kedvencünket hoztuk el nektek egyenesen a kifutókról, amelyeket nappali sminkként, vagy akár estiként is simán viselhettek.

Max Mara

Ezzel a lágy sminkkel meseszépen kiemelhetjük a szemeinket, kontúrozás nélkül is. Bónusz keretet itt a szépen ívelt, feketére festett pillák adnak, de nem maradhat el a színben harmonizáló finom kis pír és ajakfestés sem.

Tom Ford

A tervező nem aprózta el, egy nagyon gazdag, részleteiben is izgalmas sminket rendelt a modelljeinek. Az elmúlt években messze nem számított volna a leghangsúlyosabb smokey eye sminknek, de a mi idei válogatásunkban az alkalmi kategóriába tartozik. Picit erősebb itt a ceruzával a pillák tövébe alul és felül húzott kontúr. A selyemfényű földszínekből készült satírozást pedig öröm nézni. Nem egy egyperces mutatvány, az biztos.

Elie Saab

Egy kis játékos, kettő az egyben füstös szemsminknek lehetünk itt tanúi, ahol a satírozós fázisnál a cicásítás sem maradt el. A rezes, fényes hatású szemhéjsmink nagyon izgalmas választás nappalra, és estére is.

Fotó: imaxtree.com