Extra kifinomult őszi smink az Armani backstage-ből

2019. július 29.
Linda Cantello, Giorgio Armani nemzetközi sminkmestere ismét nagyot alkotott. A divattervező őszi-téli kollekciójához varázsolt letisztult, grafikus szemsminkre épített make-upot, olyat, amilyet mi is szívesen kipróbálnánk ősszel.

Giorgio Armani idei kreációiban átdolgozza a folk stílus koncepcióját, amely az 1980-as évek végén és az 1990-es évek elején emelkedett fel egy újfajta frissességet kifejezve, de a múlt egy jelenségéből inspirációt merítve. Linda Cantello, Giorgio Armani nemzetközi sminkmestere pedig ahogyan azt szokta, tökéletesen felnőtt a feladathoz, és az Armani Privé 2019-es őszi/téli kollekcióját gyönyörűen sminkre fordította.

Lépésről-lépésre

„A korai ’90-es évek meghatározó Armani szépségkódját átdolgozva a felső szempillákat emeltük ki egy letisztult grafikus szemsmink érdekében. Ez lényegében egy vizuális díva attitűd Armani ünneplésére.” – fűzi hozzá a sminkmester, aki elárulta, hogyan készítette el a make-upot.

Arc

Készítsd elő és masszírozd bőröd (Crema Nera Supreme Reviving Cream Light) egy könnyű, tápláló krém segítségével. Győződj meg róla, hogy a krém teljesen beszívódott. Ha kell, használj mattítót az egész homlokon és a T-vonalon. „Használd a Power Fabric legvilágosabb árnyalatát, ami még gyönyörűen illik a bőrhöz. Száraz bőr esetén alkalmazd a Designer Lift alapozót. Ezt követően kontúrozz az arccsont alatt az arc vonalainak kiemelése és formázása érdekében. ”
Ha a szem és a száj sminkeláse is megvan, púderezz befejezésképpen (Luminous Silk Face Powder) egy világos árnyalatú púderrel.

Szemek

Használj egyenes, hosszú műszempillákat a szem külső sarkának optikai megnyújtása érdekében meggyőződve arról, hogy a szempillák egyenesek legyenek, ne pöndörödjenek se lefelé, se felfelé. Majd használj szempillaspirált a saját szempillákon fekete árnyalatban a kétféle szempilla egységesítésére (Eyes To Kill.) Végül használj fekete szemceruzát a felső szemhéjon, a szempillák tövénél és a szem külső sarkában nyíl alakban.



Ajkak

Használj a nude ajakfényt (Lip Maestro #204-es Nuda).