Kevés játékosabb sminkpalettát láttunk az Avon Playbookjánál

2019. november 26.
A sminkpaletták a legtöbb szépségmániás gyenge pontját jelentik. Az Avon most egy olyan lenyűgöző külsejű, csodás színvilágú és praktikus kialakítású variációval jött ki, ami még a nem túl fanatikusak szívét is megdobogtatja.

Az AVON Mark. eddig sem volt híján kreativitásnak, merészségnek, legújabb Playbook sminkpalettáikkal (8999 Ft) pedig turbófokozatra állították a palettákon belüli színorgiát. Az Avon új sminkpalettái egészen káprázatos színekkel, árnyalatokkal játszanak, mindezt olyan felhozatalban, válogatásban tálalva, hogy tényleg minden típus megtalálja bennük a számításait.

Szuper pigmentek, húszféle árnyalat

A Mark. Supreme Playbook sminkpaletta összesen 20 kifinomult, egymással harmonizáló árnyalatot sorakoztat fel, hogy tökéletes nappali sminket készíthessünk maguknak.


Ezzel szemben a mark. Extreme Playbook sminkpaletta szédületes színeivel már inkább az alkalmi sminkeket szeretőket szólítja meg, pazar, élénk tónusokkal. Az extrémebb lookokat kedvelőknek alap lehet a forró válogatás, amivel tényleg színesebbé tehetjük a telet.

Külön piros pont a márkának, hogy a paletták gyönyörű árnyalatait primerrel turbózta igazán tartósra, és persze a maximalizmus jegyében a szettet tükörrel is ellátta, hogy bárhol könnyedén felvihessük a sminket.