Három izgalmas szépségkütyü karácsonyra

2019. december 02.
Körül néztünk a karácsonyi elektronikus szépségtermák kínálatban, és három olyan újdonságot mutatunk be, amelyek egytől-egyik széles mosolyt válthatnak ki a beauty készülék mániás megajándékozottakból.

Sokoldalú szépítőmester

Az ageLOC® Galvanic Spa talán ismerős lehet pár hajmániásnak, de a Nu Skin most egy nagyot csavart a korábbi koncepción. Megújult külsővel, speciális termékcsaláddal megerősítve mutatja be „megpimpelt” hajmester szériáját. Maga a készülék kicsi, elegáns és hatékony, okos és sokoldalú kütyü, amely az arc, a test és a fejbőr számára kifejlesztett kiegészítőkkel és készítményekkel kombinálható. A Scalp Conductor (a fejbőrkelezőfej magával az alapkészülékkel 123 356 Ft) a fésűszerű kezelőfejével azok kedvence lehet, akiknél cél a dúsabb, egészséges tincsek elérése.


Könnyedén siklik a fejbőrön, miközben biztosítja a szoros kapcsolatot a hozzá kifejlesztett termékek között. Ha a készülékhez hajápoló terméket is szeretnénk az ajándékcsomagba, az ageLOC Nutriol Scalp & Hair Shampoo sampont (elősegíti a dús és egészséges hajat, miközben exkluzív összetevő-keveréke megemeli és ragyogóvá teszi a fürtöket, 14719 Ft) és az ageLOC Nutriol Scalp & Hair Conditioner balzsamot (tápláló hatású készítmény dússá és csillogóvá varázsolja a hajat, és javítja a sérült hajszálak állapotát, 14719 Ft) is választhatunk. Végül, de nem utolsó sorban pedig jöhet harmadiknak az ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum, amely egy intenzív fejbőr- és hajápoló szérum (19549 F).

Edzőterem-kompatibilis arctisztító

Az utóbbi hónapok egyik legerősebb újonca high-tech fronton a svéd FOREO legfiatalabb tagja, a LUNA mini 3 (54 990 Ft). Elődeit már bemutattuk az oldalon korábban, de ezzel az újdonsággal ismét sikerült felülmúlnia magát a szépségápolási termékek terén egyik vezetőnek számító gyártónak. Legújabb, edzőterem-kompatibilis arctisztítója az edzést és az arcbőr alapos tisztítását egyszerre előtérbe helyezőknek lehet tökéletes ajándék. A dizájnos, kecses, több színben elérhető LUNA mini 3 az első okos arctisztító készülék, amely 30 másodperces GLOW BOOST módot, FIND MY LUNA és tükör funkciót is kínál. A sporttáska-barát eszköz kicsi, praktikus, ráadásul ultra-puha higiénikus tisztítást és a FOREO applikáció vezérelt tonizáló masszázsélményt nyújt egyszerre.

Mikrotűs otthoni kezelőfej

A mikrotűs, dermarolleres eljárásoknak – bár lehet, hogy sokaknak meglepő – de valóságos rajongótábora van világszerte. Ma már nem csak klinikai, vagy szalonkezelés formájában elérhetőek ezek a bőrfiatalító eljárások, hanem a professzionális gyártók kifejezetten az otthoni felhasználókra gondolva otthoni, fürdőszobai készülékkel is kiszolgálják az igényeket. A kollagénserkentés terén nagyon alakító mikrotűs kezelésekre specializálódott BeautybioGloPRO® Microneedling Regeneration Tool az anti-aging jegyében alkotta meg a mikrotűs otthoni kezelőfejét (199 font, selfridges.com), amellyel a műfajban jártasok biztonságosan és hatásosan alkalmazhatnak otthon a szebb, fiatalabb bőr érdekében.