Rujder Vivien szépségtitkai

2019. november 19.
Bár a Katona József Színház fiatal színésznője szeret kísérletezgetni a szépségápolás terén, azért megvannak a bevált kedvencei, amelyek csodát művelnek – a saját bevallása szerint – eléggé problémás bőrével. Rujder Vivien legféltettebb beauty titkait árulja el nekünk.

Egy átlagos hétköznap reggel
Nem vagyok szundizós típus, ha szól az ébresztő, azonnal kipattanok az ágyból. Legelső dolgom reggelizni és kávézni, minden más csak utána jöhet. De soha nem hagynám ki a rutinomból a hideg vizes arcmosást és a hidratálást.

Fotó: Valami Hektor

Kedvenc trükköm
Mivel hajlamos vagyok rá, hogy beduzzadt, karikás szemmel ébredjek, ilyenkor jégkockával masszírozom át ezt a területet – egyelőre még segít.

Amit az édesanyámtól tanultam
Mindig hagyta, hogy kalandozzak, kísérletezzek a szépségápolás terén, de azt is sokszor hangsúlyozta: a kevesebb néha több. Az ő útmutatásával lettem a mindennapjaimban laza, mégis nőies.

A szépségem megőrzésének titka
Maximálisan bízom a kozmetikusomban, aki az utóbbi időszakban csodát tett az eléggé problémás bőrömmel. Felépítettünk egy napi rutint, amelyet szigorúan követek.

Esti rituálém
Első a bőrömnek megfelelő arclemosó, majd jöhet az arcvíz és a hidratálás. Illetve mielőtt pizsamát húznék, mindig használok testápolót – nyáron a The Body Shop mangós testvaja a kedvencem, télen a shea vajas verziót használom többet.

Amit a hajam szeret
Az utóbbi pár hónapban mindent, amit Lázár József mesterfodrásztól kap. Általa ismertem meg az Authentic Beauty Concept termékeit, amelyek egyszerre hidratálják, táplálják a hajamat.

Az illat, ami nélkül nem indulok el
Giorgio Armani Sí és Giorgio Armani Sí Passione.

Heti edzéstervem
Nem szeretem az edzőtermet, így nyáron a jól bevált, teljes testet átmozgató YouTube-videókra hagyatkozom, de amint lehűl az idő, igyekszem eljárni heti négy-öt bikramjóga-órára.

Három kedvencem

Testvaj, The Body Shop

Matt nude rúzs, M.A.C

Rujder Vivien szépségtitkai
Parfüm, Giorgio Armani Sí