Luxuspalotának is elmegy a Lancôme eddigi legszebb üzlete

2019. december 16.
A Global Cosmetics News oldalon megjelent hír szerint eddigi legfontosabb, zászlóshajónak számító üzletét nyitotta meg a Lancôme Párizsban. Tényleg álomszép…

A L’Oréal tulajdonában lévő Lancôme nagy fába vágta a fejszéjét: a drogériák, luxusáruházak világától egészen elrugaszkodva egy valóságos beauty palotát álmodott meg a Champs-Elysées-n. A kétemeletes új párizsi üzlet célja, hogy a francia fővárosban nagyobb teret adjanak a márkahű turistáknak, akik a legszélesebb választékot akarják végignézegetni, mégpedig nem akármilyen körülmények között.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lancôme Official (@lancomeofficial) által megosztott bejegyzés, Dec 4., 2019, időpont: 8:59 (PST időzóna szerint)


Az üzletnyitás a korábbi “Lancôme Institute” bolt (9 Rue du Faubourg Saint-Honoré, Párizs) bezárása utáni nagyszabású terjeszkedés a francia márka részéről, amely nagyobb, tágasabb és láthatóan pazar környezetben akarta felsorakoztatni kollekciói darabjait.

Szép és okos üzlet

Az új üzletben egy óriási, a mennyezetig érő kiállítási terület is helyett kapott, ahol évente ötször változó, pop-up stílusban állítják ki a legizgalmasabb termékeket. Françoise Lehmann, a Lancôme nemzetközi elnöke azt reméli, az új high-tech és privát szolgáltatásokkal, tanácsadó-részlegekkel felszerelt üzlet önmagában is kuriózum lesz a Párizsba látogató, szépségtermékekre fogékony turistáknak.

További fotókat itt találtok!