Luxuspalotának is elmegy a Lancôme eddigi legszebb üzlete

2019. december 16. |

A Global Cosmetics News oldalon megjelent hír szerint eddigi legfontosabb, zászlóshajónak számító üzletét nyitotta meg a Lancôme Párizsban. Tényleg álomszép…

A L’Oréal tulajdonában lévő Lancôme nagy fába vágta a fejszéjét: a drogériák, luxusáruházak világától egészen elrugaszkodva egy valóságos beauty palotát álmodott meg a Champs-Elysées-n. A kétemeletes új párizsi üzlet célja, hogy a francia fővárosban nagyobb teret adjanak a márkahű turistáknak, akik a legszélesebb választékot akarják végignézegetni, mégpedig nem akármilyen körülmények között.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lancôme Official (@lancomeofficial) által megosztott bejegyzés, Dec 4., 2019, időpont: 8:59 (PST időzóna szerint)


Az üzletnyitás a korábbi “Lancôme Institute” bolt (9 Rue du Faubourg Saint-Honoré, Párizs) bezárása utáni nagyszabású terjeszkedés a francia márka részéről, amely nagyobb, tágasabb és láthatóan pazar környezetben akarta felsorakoztatni kollekciói darabjait.

Szép és okos üzlet

Az új üzletben egy óriási, a mennyezetig érő kiállítási terület is helyett kapott, ahol évente ötször változó, pop-up stílusban állítják ki a legizgalmasabb termékeket. Françoise Lehmann, a Lancôme nemzetközi elnöke azt reméli, az új high-tech és privát szolgáltatásokkal, tanácsadó-részlegekkel felszerelt üzlet önmagában is kuriózum lesz a Párizsba látogató, szépségtermékekre fogékony turistáknak.

További fotókat itt találtok!

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Szépség

Rihanna alapozóárnyalataihoz passzoló maszkkollekció jött ki alapozó

Rihanna alapozóárnyalataihoz passzoló maszkkollekció jött ki

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin bőrápolás

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin

Álomszép szemsminkek a maszk fölé arcmaszk

Álomszép szemsminkek a maszk fölé