Három szépségajándék férfiaknak

2019. december 18.
Ma már rég nem kérdés, a férfi szépségápolási csomagoknak, arcápoló szérumoknak éppúgy lehet helye a karácsonyfa alatt, mint a női verzióknak. Lássuk, mi mindennek örülhetnek idén a férfiszívek! Praktikus és hatásos meglepetéseket mutatunk azoknak, akiknek még nincs ajándékötletük.


Aktív és férfias szettek

A L’Oréal Paristól megszokhattuk, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a személyre szabott karácsonyi díszcsomagokra, ahol a szűkebb és tágabb rokonság tényleg minden tagjának megtalálhatjuk a megfelelő összeállítást. A Garnier Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond, az Elseve Color-Vive hajápolási ajándékcsomag, a L’Oréal Paris Paradise dekorkozmetikai ajándékszett, vagy épp a L’Oréal Paris Volume Million Lashes spirálválogatás nyomában ott van idén két izgalmas, férfiaknak szóló válogatás is. A L’Oréal Paris Men Expert Gentleman Kit ajándékcsomag (3999 Ft) valamint a Men Expert Energy Kit ajándékcsomag is (1999 Ft), amely az aktívabb férfiak kedvence lehet. A csomag része egy Expert Thermic Resist izzadásgátló és Expert Hydra Energetic tusfürdő taurinnal.

Csábító tekintet

A szemkörnyékápolás terén egyre több férfiaknak kínált termék mutatkozik be, sokszor egy komplett férfi arcápolócsalád részeként. Ilyen a Biotherm Homme termékvonala is, amely kifejezetten a férfiak bőrének speciális igényeire lett kifejlesztve. A sorozat része az Age Fitness Homme öregedésgátló szemkörnyékápoló (14 690 Ft), mely mikro-alga kivonatokkal szépíti a férfitekinteteket. Azoknak lehet tökéletes választás a friss gél-krém, akik kisimultabb szemkörnyéket szeretnének, és táskákkal, sötét karikákkal küzdenek. Pihe-puha arcbőr férfiaknak is

A Shiseido Men Total Revitalizer Light Fluid (29 490 Ft) archidratálója kifejezetten férfias dizájnnal készül a fürdőszobapolcok férfi részlegére. Kombinált és zsíros bőrre egyaránt jó választás, azoknak lehet ideális, akik hatékony kezelést szeretnének a bőröregedés első látható jelei ellen. A revitalizáló emulzió textúráját tekintve is pasibarát: könnyű, frissítő termék, mely úgy előzi meg a rugalmasság elvesztését és a kontúrok megereszkedését, hogy közben kellemes érzetet biztosít. Erősíti a bőr védelmi rendszerét, és optimalizálja a hidratáltsági szintjét, ugyanakkor szabályozza a túlzott faggyútermelést és megakadályozza a kifényesedést.

Fotó: Getty Images