Daenerys Targaryen nem botoxoltat

2020. január 20.
Az HBO Trónok harca című sorozatából ismerté vált, Daenerys Targaryent alakító Emilia Clark egy ausztrál lapnak nyilatkozva árulta el, nála sem a botox, sem pedig a töltőanyagok nem „játszanak” a fiatalság megőrzésében. Az anti-aging masszázs viszont igen.

A Trónok harca fantasy-sorozatban az egyik legüdítőbb jelenség volt a sárkányok anyját játszó brit Emilia, aki a friss külsejét nem hajlandó semmilyen szerinte drasztikusabb megoldás segítségével őrizgetni… Legalábbis ez derül ki az ausztrál Mecca weboldalnak adott interjújából. A híresség jelenlegi álláspontja szerint biztosan nem nyúl majd botox, vagy feltöltő injekciók után a bőröregedés jelei elleni harcban.

„Persze könnyű ezt nekem 32 évesen, ráncok nélkül kijelenteni” – tette hozzá, nem kihagyva azt sem, hogy nála a prioritást egyelőre inkább a minőségi bőrápolás, az okosan kiválasztott, kivitelezett smink és az esti arcmasszázs (ennek Meghan Markle és a Cindy Crawford nagy rajongói) élvezi.

„Igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni a bőrápolásban. Szerintem ez is egy módja az önmagunkkal való törődésnek, én igenis azt választom, hogy energiát fektetek abba, hogy jól nézzek ki.” Emilia célja a nagyobb, gyorsabb megoldások bevetésével szemben a bőrápolásban inkább az, hogy az arcbőre ne csak szebb és egészségesebb legyen, hanem a bőrérzete is jó legyen.

Nem tagadja, hogy az egyszerű, de hatékony bőrápolás nagy rajongója, és a hozott mintákról azt mondja, az édesanyja az, aki 10 éves kora óta arra tanította, hogy a napi kétszeri arctisztítás elengedhetetlen.

Fotó: Getty Images