A Chanel sminkesének idei szépségtippjei

2020. január 29. |

A sminkszakma képviselői többnyire szorosan a kifutós modellek arcán tartják szemüket a divatheteken, hogy innen lessék el a legfrissebb trendeket. Mi most egyenesen a Chanel sminkjeiért felelős Lucia Picától hozunk el nektek néhány tippet a 2020-as tavaszi-nyári szezonra.

Mi volt az inspiráció a tavaszi-nyári  Haute Couture divatbemutató sminkjeinek elkészítésekor?

A kollekció mögött húzódó inspirációs forrás az Aubazine apátság volt, ahol Gabrielle Channel a gyerekkora nagy részét töltötte. Éppen ezért a kollekcióban nagyon sok a fekete és a fehér, így a modelleknek egy nagyon letisztult sminket képzeltem el. Olyat, ami azért erős és tiszta benyomást kelt. Szerettem volna, ha a hatás kiegyensúlyozott, ahol a “look” esetében a színek, textúrák szinte egymásba olvadnak. Bíborvörös és fehér, fényes és matt…


Most minden a kontúrról, az arcformázásáról szólt, egyfajta fényt és mélységet teremtve a bíborvörös, barnás árnyalattal, míg a szemeket fehér eyelinerrel emeltem ki.

Van bármilyen extra szakmai tipped, amit megosztanál velünk?

Én azt tanácsolnám leginkább, hogy fokozzuk a szemzug, és a szem alsó vonalát, emeljük ki, varázsoljuk nagyobbá a tekintetét fehér szemceruzával.

Mi volt a kedvenc terméked, amit a smink elkészítéséhez használtál?

A Stylo Ombre Et Contour, szuper könnyű használni, nagyon szépen építhető, és nagyon erős hatást kelt.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Az idei nyár legtutibb napvédői naptej

Az idei nyár legtutibb napvédői