Saját cushion alapozóval jött ki a Nivea

2020. január 30.
Ázsiából érkezett már jó pár éve, és rögtön forradalmasította a sminkelést. A cushion, vagyis szivacsos alapozók sikere a sokoldalúságukban rejlik és abban, hogy természetes és ragyogó arcbőrt varázsolnak. A nagy cushion versenybe most a Nivea is beszáll, mégpedig a Q10 Cushion nevet viselő újdonságával!

A Nivea új, innovatív 3 az 1-ben cushion alapozója (7299 forint) tényleg több fronton is nagyot alkot. Nem hiányzik belőle a fényvédelem (SPF 15), ugyanakkor fiatalít is, hiszen bőrazonos Q10 koenzimmel segít csökkenteni az apróbb ráncokat és az öregedés jeleit. Az sem mellékes egy hosszú munkanap esetén, hogy a természetesen szép és egyenletes hatás mellett 24 órás hidratálást biztosít és minden felvitelnél ismét friss kinézetű bőrt eredményez. Vagyis egy irodai nap utáni spontán találkozó esetében is könnyedén felfrissíthetjük vele az arcunkat.

Saját cushion alapozóval jött ki a Nivea

A bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt alapozót érzékeny bőrűek is használhatják. A termék két árnyalatban kapható: normál és sötétebb tónusú bőrre szánt verzióban, ami pedig a fedést illeti, az erősebb hatásért érdemes 2-3 rétegben felvinnünk.

Következzen 4 ok, amiért a cushion alapozó lehet a megfelelő választás!

cushion alapozó

1. Multifunkciós

Úgy néz ki, mint a púder, de ha kinyitod, egy speciális, alapozóval átitatott szivacsot találsz. Ez ápolja, egységesíti, üdévé varázsolja, tonizálja, védi és kisimítja az arcbőrt. Használata rendkívül egyszerű, a mellékelt aplikációs szivaccsal vidd fel az alapozót egyenesen a bőrre és már kész is vagy. Ezzel az okos sminkkel minden helyzetre felkészülhetsz. Ha a szivaccsal az orcák felé mutató körkörös mozdulatokkal viszed fel, természetes hatást kelt. Ha viszont enyhe ütögetéssel viszed fel, a smink rétegződik, ami erősebb fedést biztosít.

2. Praktikus csomagolás

Az alapozó kompakt csomagolásának köszönhetően nem folyik ki, így jól elfér a kézi- és útitáskákban is. Szükség szerint a nap folyamán bármikor és bárhol használható – a higiénikus szivacs garantálja a tiszta felvitelt az autóban vagy akár a villamoson is.

3. Fiatalít és ápol

A Nivea esetében például a formula speciális összetétele bőrazonos Q10-et tartalmaz, amely természetes öregedésgátlóként hat. Ennek és további összetevőinek köszönhetően garantált a tápláló hidratálás és a hangsúlyosabb ráncok nélküli fiatalosabb kinézet.

4. Véd

Az ápoló összetevő 15-ös vényvédőt tartalmaz, így védi a bőrt a napsugárzás negatív hatásaitól, amelyek az idő előtti öregedés, a ráncok, a megereszkedett bőr és a pigmentfoltok kiváltó okai.

Fotó: Getty Images, Marie Claire – archív