Cuki koalaszappannal a bozóttüzek által sújtott állatokért

2020. január 31.
Január 24-től kapható globálisan az All The Wild Things szappan, amely lényegében egy Lush favorit, az Outback Mate limitált kiadású változata. Az eukaliptuszt és citromfüvet tartalmazó cukiságból befolyt bevétellel az ausztrál bozóttüzek által sújtott állatokat segítik.

A napokban forgalomba került All The Wild Things szappan (1950 Ft) a Lush üzleteiben és online is elérhető világszinten, míg itthon január 29-étől kapható extra limitált számban minden Lush üzletben és a hu.lush.com-on. Az emberek segítőkészségét jól mutatja egyébként, hogy a pár nap alatt már ki is fogytak az amerikai és a kanadai Lush weboldalak készletei…

Mit is támogatunk pontosan a kis zöld koala megvásárlásával?

A termék eladásából származó bevétel a Bush Animal Fund nevű alapba kerül. A Lush által életre hívott Bush Animal Fund az ausztrál bozóttüzek által sújtott állatok megmentését és természetes élőhelyeik helyreállítását támogatja, mégpedig a környezetet óvó, pucér kiadású termékkel.

A mennyei illatú, eukaliptuszt és citromfüvet tartalmazó szappan eladásából befolyó összeggel most mi is sokat tehetünk.

„A Bush Animal Fund is egy nemzetközi kezdeményezés, mellyel a közösségi támogatásból működő szervezeteket támogatjuk.” – meséli Peta Granger, a Lush ausztrál és új-zélandi igazgatója a vadon élő állatokat és természetes élőhelyeiket védő szervezetek támogatására létre jött alapról.

„A világ elismeréssel adózik az ausztrál hatóságok elképesztő munkájának, hiszen nélkülük sokkal több állati és emberi áldozatot követeltek volna a 2019 szeptembere óta országunkban tomboló bozóttüzek. Tudjuk, hogy a teljes felépülés hosszú és nehéz lesz.”- tette hozzá.

Ezzel sajnos mi is egyet értünk, és csak remélni tudjuk, hogy a tűzvész által sújtott állatok megsegítésére kiadott limitált, friss, kézzel készült szappan sokat segít majd a rehabilitációjukon.