Ez a fiatal szupermodell lett a Givenchy új arca

2020. február 11. |

A brit modellel Fran Summers-szel erősít a Givenchy Parfums. Az együttműködésnek a márka új női illatának kampányaiban láthatjuk majd a világ 50 legmenőbb modellje közé sorolt Frant.

Az új kampány Fran Summers közreműködésével az információk szerint szintén hamarosan érkezik. Bár a nagyközönség számára talán még nem mond olyan sokat Fran neve, az eredetileg Francesca Summers néven született modell egészen sokat letett az asztalra.


A brit lány, akit 15 évesen fedeztek fel, csupán néhány év alatt a világ egyik legkeresettebb modellje lett. Tehetsége, eredeti személyisége és természetessége a kifutók állandó résztvevőjévé tették, beleértve a Givenchy bemutatóit.

Ezen vonásainak köszönhetően lehetősége volt a legjobb fotósokkal dolgozni, a legnagyobb presztízsű lapoknál címlapra kerülni, mint a francia, az olasz, a brit, az amerikai, a német és a japán Vogue, továbbá a The Sunday Times Style, i-D, WSJ és Self Service.

Jó pár díjat és elismerést is bezsebelt, néhány ezek közül: Breakout Star 2018, Models.com, Top 50, Models.com, Business of Fashion’s 500 People Shaping the Global Fashion Industry és a The Model to Know díjak. Kíváncsian várjuk, a Givenchy Parfums arcaként mit láthatunk majd tőle az új kampányban.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Rihanna alapozóárnyalataihoz passzoló maszkkollekció jött ki alapozó

Rihanna alapozóárnyalataihoz passzoló maszkkollekció jött ki

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin bőrápolás

Ilyen a tökéletes esti bőrápolási rutin

Álomszép szemsminkek a maszk fölé arcmaszk

Álomszép szemsminkek a maszk fölé