Ez a fiatal szupermodell lett a Givenchy új arca

2020. február 11.
A brit modellel Fran Summers-szel erősít a Givenchy Parfums. Az együttműködésnek a márka új női illatának kampányaiban láthatjuk majd a világ 50 legmenőbb modellje közé sorolt Frant.

Az új kampány Fran Summers közreműködésével az információk szerint szintén hamarosan érkezik. Bár a nagyközönség számára talán még nem mond olyan sokat Fran neve, az eredetileg Francesca Summers néven született modell egészen sokat letett az asztalra.


A brit lány, akit 15 évesen fedeztek fel, csupán néhány év alatt a világ egyik legkeresettebb modellje lett. Tehetsége, eredeti személyisége és természetessége a kifutók állandó résztvevőjévé tették, beleértve a Givenchy bemutatóit.

Ezen vonásainak köszönhetően lehetősége volt a legjobb fotósokkal dolgozni, a legnagyobb presztízsű lapoknál címlapra kerülni, mint a francia, az olasz, a brit, az amerikai, a német és a japán Vogue, továbbá a The Sunday Times Style, i-D, WSJ és Self Service.

Jó pár díjat és elismerést is bezsebelt, néhány ezek közül: Breakout Star 2018, Models.com, Top 50, Models.com, Business of Fashion’s 500 People Shaping the Global Fashion Industry és a The Model to Know díjak. Kíváncsian várjuk, a Givenchy Parfums arcaként mit láthatunk majd tőle az új kampányban.