Lukács Gabi: „Ne vegye senki természetesnek, hogy szép”

2019. október 15.
Novemberi lapszámunk címlaplányai igazi kortalan nők. Epres Panni, Osvárt Andrea, Vámosi Viktória és Lukács Gabi, a ’90-es évek legszebb magyar topmodelljei, akiket az elmúlt időszakban más szerepben ismerhettünk meg. Nemrégiben visszatértek a klasszikus modellszerephez, és bekerültek egy vezető magyar modellügynökség portfóliójába. Negyvenen túl is irigylésre méltóan jól néznek ki. Kíváncsiak voltunk arra, hogy Lukács Gabi hogyan éli meg az idő múlását, és tesz-e valamit az öregedés nyomainak szépítése érdekében.

Mi lehetne a reggeli mantrád, hogy jól induljon a nap?

Új nap, új lehetőségek. Ha tegnap borúsnak is láttam esetleg valamit, ma újból optimizmussal kezdek hozzá.

Ha le kell adnod néhány kilót, a fogyókúrát vagy a testmozgást preferálod?

Genetikai adottságaimnak köszönhetően eddig soha nem kellett fogyókúráznom. Szülés után is csupán hat hétre volt szükségem, hogy visszanyerjem a terhességem előtti alakomat.

Mennyire zavarnak a ráncaid? Mit teszel ellenük?

Kétségtelenül látok már néhányat, de nem zavarnak, hiszen az idő múlásával ez egy természetes folyamat. Egyelőre csupán nagyon jó minőségű arckrémeket használok ellenük.

Ki a példaképed a korosabb nők közül, akihez szívesen hasonlítanál idősebb korodban?

Michelle Pfeiffer. Nem csupán külső megjelenése, de botránymentes élete, szakmaisága is közel áll hozzám. Ha pedig csak a szakmaiságot nézzük, egyértelműen Madonna.

Mit ajánlanál a fiatal magyar lányoknak, akik most szeretnének modellkarriert kezdeni?

Ne legyen számukra természetes, hogy szépek. Becsüljék meg ezt a páratlan adottságot. Mindig legyen egy B opció a modellkedés mellett az életükben, tanuljanak, képezzék magukat.

Mi volt a legszebb emléked a modell pályád során?

Nem tudnék egyetlen konkrét alkalmat kiemelni, a rengeteg utazást említeném. Fantasztikus helyeken jártam, érdekes emberekkel ismerkedtem meg. A legnagyobb visszaigazolás pedig az volt számomra, amikor elindultam egy modellversenyen, és én nyertem el a közönségdíjat.

novemberi Marie Claire-ben olvashatod interjúnkat Vikivel!

És íme novemberi lapszámunk mini változatának címlapja!

Fizess elő te is a Marie Claire-re ITT!

Fotó: Emmer László